Home “OST Mountain Fest” 22-24 iulie la Cetatea Rasnov

“OST Mountain Fest” 22-24 iulie la Cetatea Rasnov

4 min read
0
0
437

Fanii muzicii rock pot cumpara zilele acestea bilete mai ieftine la OST Mountain Fest, eveniment ce va avea loc in perioada 22-24 iulie la Cetatea Rasnov. „Promotia Saptamanii” de la BILETOO.RO continua programul de reduceri inceput in urma cu ceva timp. Saptamana aceasta, OST Mountain Fest va beneficia de o reducere.

Zilele acestea, romanii au ocazia sa cumpere bilete la OST Mountain Fest mai ieftine cu 15%. Oricine cumpara in perioada 19-22 mai un bilet de o zi sau un abonament pe 3 zile, va beneficia de un pret mai mic cu 15%.

Aceasta promotie este valabila doar in perioada 19-22 mai (de joi pana duminica) si este disponibila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si online pe www.biletoo.ro. In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier.

Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro, a inceput in luna martie si se va derula pe parcursul a 17 saptamani, aceasta fiind a unsprezecea saptamana in care se desfasoara.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

– 180 RON abonamentul/3 zile (cu reducerea de 15%, din perioada 19-22 mai, cumparatorul plateste doar 153 RON!)

– 80 RON/zi (cu reducerea de 15%, din perioada 19-22 mai, cumparatorul plateste doar 68 RON!)
– in ziua concertului, la intrare: 200 RON abonamentul/3 zile

– in ziua concertului, la intrare: 90 RON/zi

Asociatia Culturala OST a anuntat cea de-a doua editie a festivalului Ost Mountain Fest, eveniment ce va avea loc anul acesta in orasul Rasnov, judetul Brasov, in weekendul 22-24 iulie 2011. Festivalul se va desfasoara in curtea cetatii Rasnov, o locatie excelenta, cocheta si care ofera toate facilitatile din punct de vedere al accesului, al locului de campare si parcare, dar si a obiectivelor turistice aflate in vecinatate.

Headlineri ai editiei din 2011 a festivalului Ost Mountain Fest sunt: Samael, Onslaught si Keep of Kalessin, unele dintre cele mai importante titulaturi ale scenei de metal din mileniul trei.

Pe scena festivalului vor mai concerta: Bolthard (Romania), The Way of Purity (Swedia), Spiritual Ravishment (Romania), Fen (United Kingdom), Sincarnate (Romania), E-Force (Franta), Mediocracy (Romania), Damned Spirits’ Dance (Ungaria), L.O.S.T. (Romania), True Mind (Romania), Winterhorde (Israel), Piatra (Romania), Action Bass Tom Band (Germania), Deathdrive (Romania), Put Solnca (Rusia), Akral Necrosis (Romania), Insult (Polonia), Dornenreich (Austria).

Mai multe detalii gasiti pe: www.ostmountainfest.ro.

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…