Home Parcare si Telegondola in Poiana Brasov (VIDEO)

Parcare si Telegondola in Poiana Brasov (VIDEO)

2 min read
0
0
563

O parcare supra si subterana in Poiana Mica si o telegondola care va urca din oras pana in Poiana Brasov. Sunt doua proiecte propuse de primarie, care vor avea ca scop  decongestionarea traficului inspre si in statiune. Acest lucru va ajuta la aducerea statiunii la standarde europene.

Proiectul in lucru in acest moment, propus de primarie, este realizarea unei parcari supra si subterane, pe trei nivele,  in Poiana Mica. Primaria s-a gandit la constructia unei parcari de aproximativ 600 de locuri, unde turistii si brasoveni sa poata sa-si lase masinile, pentru a nu aglomera Poiana Brasov. Acum se lucreaza la studiile de fezabilitate si la proiectul tehnic, care vor fi gata in cateva saptamani.

Din Poiana Mica pana in statiune, va fi infiintata si o linie RAT, care sa-i transporte pe turisti pana in statia de imbarcare in telecabina sau telegondola. Astfel, cei care vor avea acces in Poiana Brasov cu masina, vor fi turistii cazati la hotelurile din statiune.

„Avem studii de fezabilitate elaborate, sunt multe situatii pe care le cunoastem cand traficul pe drumul Poenii este blovcat.Am gandit 2 variante un traseu de telegondola din bartolomeu de la fostul stadion municipal un al doilea traseu de la gara care sa traverseze orasul si care sa ajunga sus in Poiana de Jos” a declarat George Scripcaru.

Mihaela Dragoi

SURSA: http://www.brasov2u.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…