Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Partia de sanie de la Sinaia, din nou gazda pentru concursuri oficiale

Partia de sanie de la Sinaia, din nou gazda pentru concursuri oficiale

4 min read
1
0
1,824

Chiar daca numai pentru o mica portiune – cea din zona sosirii pana in virajul 13 – pe partia de bob si sanie de la Sinaia s-au simtit, din nou, emotiile unui concurs oficial. Organizat de Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Prahova, in colaborare cu Clubul Sportiv Orasenesc Sinaia, s-a disputat, joi dupa-amiaza, o intrecere rezervata cadetilor si copiilor, intitulata “Cupa Prahova”.

Au participat sportivi de la CSO Sinaia, pregatiti de antrenorii Corina Dragan si Alexandru Comsa, CSS Sinaia (profesor Victor Ifrim) si CSTA Bucuresti (antrenor Ioan Apostol). Printre spectatorii veniti sa-i incurajeze de pe margine pe micutii concurenti, chiar si la -6 grade Celsius, s-au numarat si sportivi din loturile olimpice ale Romaniei, de la CSO Sinaia, Valentin Cretu, Violeta Stramaturaru si Ciprian Plumb.

La categoria cadeti, la feminin, primele doua pozitii au revenit sportivelor de la CSO Sinaia – Carmen Manolescu si Andreea Bujoreanu – care au sosit foarte aproape una de cealalta. Manolescu a incheiat cu timpul de 33,06 secunde (16,52 secunde – in prima mansa si 16,54 secunde – in a doua mansa), castigand concursul, in vreme ce Bujoreanu a sosit pe locul secund, cu timpul de 33,11 secunde (16,56 sec. si 16,55 sec.).

Locul al treilea a fost ocupat de Beatrice Stoica, de la CSS Sinaia, cu timpul de 33,76 secunde.
In concursul similar masculin, CSO Sinaia a avut tot doi reprezentanti pe podium, dar pe locurile 1 si 3. Marian Gitlan a castigat concursul, cu timpul de 32,76 secunde (16,37 sec. si 16,39 sec.), iar Andrei Turea – fiul cel mare al directorului de la CSO Sinaia, Liviu Turea – a incheiat pe pozitia a treia, cu timpul de 33,42 secunde (16,73 sec. si 16,69 sec.). Intre cei doi sportivi, s-a situat Andrei Cojocaru, reprezentantul CSTA Bucuresti – grupare pregatita de antrenorul prahovean Ioan Apostol -, cu timpul de 33,30 secunde (16,63 sec. si 16,67 sec.).

La intrecerea copiilor, la feminin, Eliza Bucu s-a situat pe primul loc, urmata de Alexandra Rusu, ambele sportive de la CSS Sinaia. In competitia similara masculina, podiumul a revenit in totalitate sportivilor de la CSTA Bucuresti, Andrei Feticu (33,76 secunde) fiind urmat, in ordine, de Dragos Ezaru Radulescu (34,12 secunde) si de Rares Turtoi (34,24 secunde).

De precizat ca a mai fost premiat si Razvan Turea, fiul cel mic al directorului CSO Sinaia, primind o diploma pentru cel mai tanar participant, acesta avand numai opt ani.

Astazi, de la ora 10, va fi organizat un nou concurs pe partia de la Sinaia, intitulat Cupa “CSO Sinaia”.

Petre APOSTOL
SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

One Comment

  1. antiseries

    12 martie 2012 at 8:11 PM

    🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…