Home Patru români şi-au “tras” insule exotice!

Patru români şi-au “tras” insule exotice!

2 min read
0
0
532

Agenţiile de turism se plâng că românii nu mai au bani de vacanţe exotice. În schimb, bogătaşii nu se mai complică să-şi cumpere sejurul. Îşi iau insule sau proprietăţi în astfel de locaţii! Patru conaţionali au semnat deja contractul.


↑ A stfel de insule pot fi cumpărate şi de românii cu dare de mână

Potrivit ziarului Gândul, care citează reprezentanţi ai Coldwell Banker Affiliates of Romania, în 2008, anul declanşării crizei, s-a dat startul, în ţara noastră, la tranzacţii cu proprietăţi exotice. Până acum, patru bogătaşi de pe plaiuri mioritice au vrut să se asigure că-şi pot petrece vacanţa oricând într-un loc de fiţe, care să poată fi numit “acasă”.

În funcţie de zona geografică şi de dimensiuni, insulele costă între câteva zeci de mii de euro şi câteva zeci de milioane de euro. Preţul uneia dintre cele mai ieftine e de 21.800 de euro. Este un petic de pământ, de 3.000 de metri pătraţi, care se află în mijlocul lacului Gatun, din Panama. Cei care visează însă la o proprietate în Bahamas trebuie să ştie că aceasta costă 79,8 milioane de euro. Suprafaţa insulei e de 88,8 hectare.

SURSA: http://www.libertatea.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…