Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Pe 16 martie 2019, dubla lansare de carte la Centrul Cultural „AUREL STROE” – BUŞTENI

Pe 16 martie 2019, dubla lansare de carte la Centrul Cultural „AUREL STROE” – BUŞTENI

3 min read
0
0
1,268

Miercuri, 06 martie 2019, la orele 18.00 la Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Buşteni a avut  loc spectacolul “Pentru tine doamnă!” ocazionat de Ziua Internaţională a Femeii şi dedicat doamnelor şi domnişoarelor.

Spectacolul a fost realizat în regie proprie, cu artişti amatori şi formaţii de muzică şi dans ai centrului cultural. În program au fost  momente umoristice şi recitări cu artişti ai trupei de Teatru “Sfinx”, dans latino şi etnodans cu dansatori de la Clubul de Dans “Prime Sport” şi un concert de muzică pop-rock cu formaţia “Alcor”, formatie care a activat in anii 70, reactivata de ceva timp, avand in componenta pe Romulus Conciu (vechiul membru al formatiei) – chitara bass, Horia Barleanu-chitara solo-voce si Sara Maria Grapa, de doar 14 ani – baterie.

La acest spectacol care s-a bucurat de un real succes , a participat un public numeros, care a insotit cu puternice aplauze prestatia artistica. Decorul a fost special, realizat de doamnele componente ale trupei de teatru, cu foarte multe flori si efecte luminoase.

Sambata,16 martie 2019 , incepand cu orele 17.30 , va avea loc o dubla lansare de carte. Vor fi prezentate publicului volumul „Sa mearga si pisicuta” al doamnei Malina Madalina Stanescu si volumul de dramaturgie istorica „Natia in perindari tragice”, apartinand cunoscutului dramaturg Paul Everac.

Lansarea va fi urmata de un recitalul instrumental (vioara si pian), intitulat „Toti pentru muzica,muzica pentru toti”. Vor intrerpreta elevi, profesori si artisti,de la Colegiul de National de Muzica „George Enescu”, Colegiul National de Arte „Dinu Lipatti” si Orchestra Nationala Radio (Alexandru Virgil Corneanu, Ioana Maria Sindeli, Dragos Daniel Saliu, Radu Damian Florescu, Tiberiu Chiranus, Monica Mihaela Vlad, Mirela Elena Sindeli, Ioana Ligia Maxim si Doina Saliu.

Programul va cuprinde lucrari de larga popularitate din repertoriul romanesc si universal.

Centrul Cultural „AUREL STROE” – BUŞTENI
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…