Home Pe ultima suta de metri cu inscrierile la Gala Premiilor in Educatie

Pe ultima suta de metri cu inscrierile la Gala Premiilor in Educatie

6 min read
0
0
566

Începute la 15 iunie 2011, înscrierile în competiţia Gala Premiilor în Educaţie, organizată pentru al treilea an consecutiv de către Fundația Dinu Patriciu, vor continua pentru încă două săptămâni, până la data de 27 septembrie 2011, inclusiv.

Gala Premiilor în Educaţie este o competiţie anuală, care oferă premii în valoare totală de 250.000 euro celor mai valoroşi reprezentanţi ai învăţământului românesc şi proiectelor educaţionale cu cel mai mare impact. Anual, un juriu independent format din 38 de persoane implicate în sistemul de învățământ românesc identifică aceste exemple meritorii şi le transformă în modele de bună practică pentru educaţia din România.

Competiţia premiază oameni, organizații şi instituţii deopotrivă, având 11 secţiuni de concurs – Profesorul preuniversitar al anului, Profesorul universitar al anului, Învățătorul/Educatorul anului, Cercetătorul anului, Studentul anului, Elevul anului, Bibliotecarul anului, Școala anului, Facultatea anului, Cel mai bun proiect educațional și ONG-ul anului în domeniul educației.

Aşadar, dacă vă desfășurați activitatea în învăţământul românesc sau gestionaţi proiecte educaţionale pe teritoriul ţării noastre, mai aveţi doar două săptămâni la dispoziţie pentru a vă înscrie în competiţie! Pentru acest lucru, vă invităm pe website-ul Galei, www.premiileineducatie.ro, pentru a completa un formular de concurs online. Acesta trebuie apoi tipărit și expediat prin poștă la sediul Fundației Dinu Patriciu (B-dul Barbu Văcărescu nr. 301 – 311, sector 2, București), până cel târziu la data de 27 septembrie 2011 (data poștei).

Până în acest moment, cele mai multe aplicaţii s-au înregistrat la secţiunile Elevul anului, Studentul anului şi Profesorul preuniversitar al anului. Cele mai multe înscrieri vin din Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Piatra Neamţ, Craiova, Baia Mare.

La finalul perioadei de înscrieri, între 28 septembrie și 23 octombrie, juriul evaluează formularele de concurs și desemnează câștigătorii competiției. Aceștia vor fi anunțați în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, organizată în data de 2 noiembrie la Palatul Parlamentului.

În 2009, prima ediție a Galei a avut 36 câștigători, premiile – în valoare totală de 200.000 euro – plecând spre Iași, Craiova, Deva, Turnu Severin, Buzău, București, Cluj, Giurgiu, Târgoviște, Timișoara, Constanța și Suceava. În 2010, Gala a numărat 39 de câștigători din 14 orașe (dintre acestea, Iașiul a fost marele câștigător, urmat de București, Timișoara și Cluj), care au primit premii în valoare de 250.000 euro.

Despre Fundația Dinu Patriciu

Fundația Dinu Patriciu este o organizație neguvernamentală, care sprijină și promovează educația, în toate formele sale, ajutând la formarea unor indivizi cu un pronunțat spirit de inițiativă, cu o conștiință civică deosebită și un real simț al responsabilității. Fundația își propune astfel să contribuie la transformarea societății românești într-o societate de cetățeni creativi si responsabili, care au capacitatea de a face propriile alegeri. Cu un buget anual de peste 7 milioane USD, fundația dezvoltă programe ample precum: „Inventează-ți Viitorul!”, „Orizonturi Deschise”, „Sponsorizează un Copil”, „Educația Merită”, „Gala Premiilor în Educație” și își propune să contribuie la revitalizarea valorilor sistemului educațional românesc. Pentru mai multe detalii privind programele dezvoltate de Fundația Dinu Patriciu accesați www.fundatiadinupatriciu.ro.

SURSA: http://www.romaniapozitiva.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…