Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Pe Valea Prahovei încă este iarnă. Condiţii perfecte pentru schi

Pe Valea Prahovei încă este iarnă. Condiţii perfecte pentru schi

2 min read
0
0
254

Turiştii care ajung în weekend pe Valea Prahovei vor găsi cele mai bune condiţii pentru praticarea sporturilor de iarnă.

La Sinaia, potrivit administratorilor domeniului schiabil, cu excepţia Pârtiei Nouă, nefuncţională, există un strat între 66 şi 80 cm de zăpadă, perfect pentru schi, pe Valea Soarelui, Valea Dorului, Drumul de Vară, Carp, Papagal şi Târle.

totpal daily news

Între Cota 1400 şi 2000 a început să ningă încă de vineri şi sunt aşteptare ninsori tot weekened-ul, astfel că pârtiile vor fi acoperite şi de un strat proaspăt de nea. La Azuga, se schiază pe Sorica şi Cazacu, unde stratul de zăpadă este între 10 şi 60 cm. Vasile Richea, administratorul domeniului, avertizează turiştii că în weekend vor fi temperaturi de iarnă, de -9, -10 grade Celsius, dar nu va fi vânt. De vineri, fulguieşte pe crestele înalte, iar până duminică sunt aşteptate să cadă şi alte cantităţi de zăpadă. La Buşteni sunt deschise pârtiile Kalinderu I şi II, dar şi Fun Park-ul din staţiune. Stratul de zăpadă de pe pârtii este între 15 şi 30 de cm.

Citeste mai mult: adev.ro/mjov4r

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Află AICI ce obiectiv turistic din Valea Prahovei te caracterizează în funcție de tipul de personalitate pe care o ai!

Ești tentat să faci o excursie scurtă, chiar și de o zi, pentru a te relaxa și a te bucura…