Home Breaking News Stiri Prahova Peste 1.600 de locuri in caminele UPG Ploiesti

Peste 1.600 de locuri in caminele UPG Ploiesti

1 min read
0
0
290

Universitatea “Petrol-Gaze” din Ploiesti asigura, in anul universitar 2010-2011, spatii de cazare pentru aproximativ 1650 de studenti, in cele sapte camine pe care le detine, conform precizarilor facute de catre prorectorul Mihai Coloja.
In jur de 350 de studenti au depus deja cererile pentru a beneficia de un loc intr-unul dintre caminele universitatii, insa repartizarea propriu-zisa se va face abia la sfarsitul lunii septembrie.
“In ceea ce priveste categoria de studenti care are prioritate la cazarea intr-un camin, aceasta este formata din cei integralisti, iar repetentii risca – in cazul in care sunt multe cereri – sa isi piarda locurile. Deocamdata, nu s-a stabilit cat vor plati studentii pentru cazare in anul universitar 2010 – 2011, deoarece taxa depinde si de evolutia pretului la gaze. Oricum, pretul cazarii depinde si de confortul de care beneficiaza studentii. Astfel, aceia care stau in camere cu doua paturi vor scoate mai mult din buzunar fata de cei care stau cate patru intr-o camera”, ne-a mai precizat prorectorul Mihai Coloja.
Anemary GRIGORE

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…