Home Breaking News Stiri Prahova Situl Natura 2000 Padurea Plopeni: Plan de management, cai de actiune si constientizare

Situl Natura 2000 Padurea Plopeni: Plan de management, cai de actiune si constientizare

2 min read
0
0
240

Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova va invita joi, 12 august 2010, orele 10.00, la conferinta de deschidere a proiectului “Situl Natura 2000 Padurea Plopeni: Plan de management, cai de actiune si constientizare. Conferinta de presa va avea loc in sala de sedinte a Muzeului Judetean de Stiintele Naturii Prahova, cu sediul central aflat in Palatul Culturii Ploiesti.
Uniunea Europeana finanteaza, prin Programul Operational Sectorial (POS Mediu) – Axa prioritara 4 “Implementarea Sistemelor Adecvate de Management pentru Protectia Naturii”, din Fondul European de Dezvoltare Regionala, proiectul “Situl Natura 2000 Padurea Plopeni: Plan de management, cai de actiune si constientizare”, care se deruleaza pe o durata de 20 luni, cu finalizare la 28 februarie 2012, implementat de Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova in parteneriat cu Agentia pentru Protectia Mediului Prahova si Consiliul Judetean Prahova. Bugetul total al proiectului Situl Natura 2000 Padurea Plopeni: Plan de management, cai de actiune si constientizare” este in valoare de 489 888 lei, din care 400 976 lei reprezinta contributia nerambursabila a finantatorului (finantare nerambursabila din FEDR si bugetul de stat).
Obiectivul general al proiectului consta in crearea conditiilor necesare pentru asigurarea unui management corespunzator al Sitului de Importanta Comunitara “Padurea Plopeni” din judetul Prahova.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Autostrada de pe Valea Prahovei este lăsată pe mâna primarilor

Autoritățile vor să apeleze la o metodă inedită pentru a construi o autostradă pe Valea Pr…