Weekend aglomerat la cabanele de pe Valea Prahovei. Sute de turişti au poposit la poalele Bucegilor şi au fost întâmpinaţi de proprietarii acestor unităţi cu preparate tradiţionale şi ţuică fiartă. Bucătarii abia au făcut faţă solicitărilor şi au lucat la foc continuu. Abia s-au găsit locuri libere la mese, iar administratorii cabanelor spun că i-au atras pe oaspeţi cu preţuri mici, mâncăruri gustoase şi bogate programe artistice. Turiştii pot poposi în cămara de iarnă, care arată ca o adevărată expoziţie. Aici, stau borcanele cu murături, care au fost pregătite cu multă migală de bucătari. De asemenea, cei care se cazează aici, au parte şi de surprize: seara îşi pot perpeli singuri frigăruile la grătar şi pot gusta din deliciosul berbecuţ la proţap. Desigur, nu lipseşte focul de tabără, iar atmosfera este întreţinută cu cântece de munte. Cabanierii spun că au multe solicitări şi pentru următoarele weekend-uri, datorită tarifelor mici practicate în restaurante, dar şi la cazare.  Preţurile pentru o noapte pornesc de la 90 de lei, iar în ofertă clineţii au inclusă o plimbare cu atv-ul şi o şedinţă de masaj.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Soferii model fac toate aceste lucruri! Fa-le si tu!

Nu este deloc greu sa fii un sofer model in trafic, sa conduci prudent si sa ai grija de a…