Home Breaking News Stiri Prahova Pista de atletism, la Sala "Olimpia"

Pista de atletism, la Sala "Olimpia"

2 min read
0
0
574

Intrarea in renovare a stadionului “Ilie Oana” a dus la disparitia singurei piste de atletism din Ploiesti, ceea ce i-au facut pe antrenorii si, respectiv, sportivii cluburilor din oras, sa caute solutii pentru a-si continua activitatea. In general, acestia se pregatesc, in prezent, pe aleile Salii Sporturilor “Olimpia”, pe trotuare si, de doua ori pe saptamana, in principiu, la Bucuresti. O solutie incropita, care nu poate da randamentul necesar obtinerii performantelor sportive pe care acestia le doresc.
De curand, insa, Consiliul Local Ploiesti a aprobat un proiect de hotarare privind studiul de fezabilitate si indicatorii tehnici pentru construirea unei piste de atletism la Sala “Olimpia”.
Pista ar urma sa fie realizata in partea de vest a parcului, adiacent aleii perimetrale a lacului de agrement, fara sa afecteze spatiul verde. Aceasta va fi construita conform regulamentelor pistelor indoor, avand 4 culoare, primul cu o lungime de 200 demetri.
Suma alocata pentru proiectarea si executia pistei este de 670.000 de lei. Inceperea lucrarilor se va realiza dupa incheierea procedurilor conform legislatiei si actelor normative in vigoare (publicarea invitatiei in cadrul Sistemului Electronic de Achizitii Publice – SEAP, finalizarea licitatiei, semnarea contractului), urmand ca la finalizarea lucrarilor sa fie stabilite si detaliile in legatura cu modul de administrare a pistei.
Petre APOSTOL

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Autostrada de pe Valea Prahovei este lăsată pe mâna primarilor

Autoritățile vor să apeleze la o metodă inedită pentru a construi o autostradă pe Valea Pr…