Home Pentru echipele prahovene,

Pentru echipele prahovene,

2 min read
0
0
481

Cupa se joaca “afara”

Federatia Romana de Fotbal a stabilit tintarul pentru faza a treia a Cupei Romaniei Timisoareana, runda programata a se desfasura la mijlocul saptamanii viitoare si unde vor lua startul si trei echipe din judetul Prahova.
Astfel, fosta divizionara secunda Tricolorul Breaza se va deplasa pe stadionul ilfovenilor de ACS Berceni, dupa ce in etapa precedenta a eliminat, fara drept de apel, o alta formatie din Ilfov, si anume pe CS Buftea (scor 2-5).
In deplasare va juca si Conpet Ploiesti, transportatorii de titei prin conducte urmand sa intalneasca campioana judetului Covasna, FC Zagon, grupare care, insa, nu a castigat barajul de promovare in Liga a III-a. In runda precedenta, oamenii lui Silviu Dumitrescu au eliminat pe dambovitenii de la Electrosid Titu (0-1), chiar pe stadionul acestora din urma.
De asemenea, si Chimia Brazi va evolua pe “teren strain”, trupa de langa combinatul Brazi va intalni pe FC Municipal Targoviste III, iar in faza secunda au invins, fara drept de apel, formatia Petrolul Teleajen Ploiesti (1-6).
Toate meciurile se vor juca pe 11 august, iar primul fluier al arbitrului va fi auzit cu incepere de la ora 17.30.
Cristi DAMIAN, Nelu STEFANESCU

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…