Home Breaking News Stiri Prahova Ploiesti Shopping City: S-a deschis cel mai mare mall regional din sudul tarii

Ploiesti Shopping City: S-a deschis cel mai mare mall regional din sudul tarii

4 min read
2
0
924

Cel mai mare mall regional din zona de sud a Romaniei, Ploiesti Shopping City, o investitie de 65 de milioane de euro, a fost inaugurat, joi, acesta gazduind peste o suta de magazine, fast food-uri si cafenele, avand, totodata, cel mai mare cinematograf din afara Capitalei.


Ploiesti Schopping City, cel mai mare mall din regiunea de sud a Romaniei, este o investitie dezvoltata de New Europe Property Investments (NEPI) – grup de firme care investeste in centre comerciale, cladiri de birouri si proprietati industriale – impreuna cu Carrefour Property Romania – divizia imobiliara a grupului Carrefour, transmite corespondentul Mediafax.

Vezi AICI site-ul oficial: http://www.ploiestishoppingcity.ro/

Noul centru comercial se intinde pe 55 mii metri patrati, include peste o suta de magazine, restaurante, fast food-uri si cafenele, precum si locuri de joaca pentru copii. Mall-ul din Ploiesti are o terasa exterioara care, pe timp de iarna, va fi transformata in patinoar in aer liber, cu o suprafata de aproximativ 450 de metri patrati.

La inaugurarea oficiala a Ploiesti Shopping City au participat reprezentantii conducerii NEPI si Carrefour Romania, precum si oficiali din administratia publica locala, respectiv presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, prefectul judetului Prahova Marius Sersea. si subprefectul Rodica Paraschiv.

Ploiesti Shopping City a fost construit in jurul supermarket-ului Carrefour, existent deja la marginea Ploiestiului, la iesirea din oras catre Brasov. Centrul comercial nu se afla pe teritoriul administrativ al municipiului Ploiesti, ci pe cel al comunei prahovene Blejoi.

Atraşi ca un magnet de Ploieşti Shopping City, mii de oameni au asistat, aseară, la concertul organizat cu prilejul deschiderii oficiale a mall-ului. Au cântat Antonia, Smiley şi Akcent, cel mai mare succes avându-l vedeta Pro TV de la Vocea româniei şi Românii au talent. Show-ul a fost total: scena, cu două ecrane uriaşe, jocul de lumini, sonorizarea cu mulţi decibeli şi, la final, un spectaculos foc de artificii. Un ploieştean a postat pe Youtube imagini filmate cu telefonul mobil pe care le-a şi postat pe Youtube:

Anul viitor, la Ploiesti va fi inaugurat un nou mall, investitie a AFI Europe, dezvoltatorul mall-ului AFI Palace Cotroceni. Mall-ul AFI din Ploiesti se construieste pe terenul pe care, timp de zece ani, a functionat fabrica Flacara, care producea masini de tocat, teren situat in apropierea cartierului Bereasca, la iesire din Ploiesti catre Buzau.

Inainte de deschidere Ploiesti Shopping City, in apropierea acestui centru comercial a fost amplasat un panou publicitar foarte mare, care face reclama viitorului mall AFI din Ploiesti, cu mesajul “lumea fashion vine in centru, nu pe centura”.

SURSA: http://www.business24.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

2 Comments

  1. Petru Jipa

    16 noiembrie 2012 at 11:44 AM

    Bravo!

  2. Petru Jipa

    16 noiembrie 2012 at 11:45 AM

    Bravo! De toate avem, cand construim si locuri de munca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

„CONCERT LA CASTEL” – Eveniment muzical în premieră la Comarnic

Pe 24 Septembrie 2021, la Comarnic se organizează un eveniment cultural în premieră, intit…