Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Azuga Stațiunea AZUGA la Târgul de Turism Montan Bușteni

Stațiunea AZUGA la Târgul de Turism Montan Bușteni

3 min read
0
0
229

Prima ediție a Târgului de Turism din Bușteni a adunat operatori în turism din zone montane variate. Școli de schi, unități de cazare, școli de echitație, agenții de turism, centre de agrement, stațiuni turistice cu oferte și surprize pentru viitorii vizitatori au participat împreună la conferințele, prezentările și standurile de promovare.

Stațiunea Azuga a participat la unul dintre standurile de promovare, prezentând direcțiile de dezvoltare și potențialul turistic de care beneficiază.
Sub deviza „O nouă aventură”, Azuga vine în întâmpinarea turiștilor. Cu pârtiile  de schi  recunoscute internațional, instalații pe cablu moderne, pârtii de sanie și snowtubing, trasee  montane  și un peisaj cu adevărat desprins din poveste,

Azuga prinde viață în sezonul rece, renaște an de an. Cu ocazia Târgului de Turism Montan de la Bușteni, Azuga s-a prezentat cu broșuri, hărți,  pliante,  filme, imagini care să valorifice ofertele zonei.

Azuga s-a prezentat cu un stand căruia s-au alăturat cele mai frumoase hoteluri din stațiune: Lux Garden (5*****), Nu-Mă-Uita (3***), pensiuni:
Miraj, Pasul Schiorilor, Seranna, școli de schi, instructori și renumita firmă Salomon.

Aventura în Azuga pentru touroperatori  și agențiile de turism vor continua luni, 26 noiembrie, prin Infotrip-ul organizat în  stațiune. Vor
petrece câteva ore, timp în care vor vizita Pivnițele Rhein (Cramele Halewood)  și vor degusta vinuri de colecție, Hotel Lux Garden (5*****), Hotel Cautis (4****), Hotel Nu-Mă-Uita (3***) și  domeniul schiabil. Cu telegondola recent inaugurată vor urca pe muntele Sorica de unde vor vedea punctul de legătură al tuturor celor șapte pârtii.

Azuga, stațiunea nordică a Văii Prahova, stațiune a aventurilor, a competițiilor și a poveștilor de iarnă s-a făcut remarcată la Târgul de Turism Montan Bușteni și așteaptă ca încă de la 1 Decembrie să întâmpine primii turiști.

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Azuga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Autostrada de pe Valea Prahovei este lăsată pe mâna primarilor

Autoritățile vor să apeleze la o metodă inedită pentru a construi o autostradă pe Valea Pr…