Home Posesorii de automobile Hyundai se întâlnesc mâine în Pauleşti

Posesorii de automobile Hyundai se întâlnesc mâine în Pauleşti

3 min read
0
0
343

Clienţii Hyundai din România sunt aşteptaţi sâmbătă, 19 martie, la întâlnirea Hyundai Club. Evenimentul are loc în Pauleşti între orele 11:00 şi 16:00.

Membrii Hyundai Club organizează întâlnirea posesorilor de Hyundai din România. Evenimentul se va desfăşura în data de 19 martie la Restaurantul “Regina Nopţii” din Pauleşti, aflat în imediata apropiere a oraşului Ploieşti. Acolo, Hyundai Club sărbătoreşte împlinirea a cinci ani de activitate. Importatorul Hyundai în România susţine activitatea clubului facilitând accesul participanţilor la cele mai noi modele şi servicii ale mărcii.

Posesorii de Hyundai din Bucureşti se vor întâlni mâine, la ora 9:00, în parcarea Ikea din Băneasa. La ora 9:30, grupul format în respectiva parcare va demara spre Ploieşti. Ceilalţi posesori de Hyundai vor pleca individual spre locul în care se va desfăşura evenimentul respectiv. Organizatorii estimează că sosirea la restaurantul respectiv va avea loc la ora 11:00. Toate persoanele interesate de produsele mărcii Hyundai sunt aşteptate la evenimentul respectiv pentru o sesiune de drive-test şi o sesiune de prezentare oferte şi detalii produse, eveniment care va dura până la ora 13:00.

Apoi, posesorii de automobile Hyundai vor lua prânzul, după care vor lua parte la o prezentare a celor de la Hyundai Auto România. Între 15:30 şi 16:00 va avea loc o sesiune de concursuri, în cadrul căreia se pot câştiga materiale promoţionale Hyundai, piese revizie şi un model la drivetest pentru o săptămână. Evenimentul se va încheia la ora 16:00.

Via | Hyundai

SURSA: http://www.automarket.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …