Home Predealul nimănui …

Predealul nimănui …

2 min read
0
0
282

Viceprimarul oraşului Predeal, Vasile Criste i-a solicitat prefectului Ion Gonţea să ia măsurile care se impun pentru a reglementa funcţionarea Primăriei. Primarul Ionel Goidescu este plecat într-o delegaţie în străinătate, de care nu ştie nimeni nimic, iar secretarul staţiunii este în concediu….

Practic, activitatea oraşului este paralizată, niciun act neputând fi eliberat, pentru că edilul şef nu şi-a delegat atribuţiile de serviciu, lucru reglementat prin Legea administraţiei publice locale. „Zilnic vin zeci de cetăţeni la Primărie, cu diferite probleme şi acte care au nevoie de semnătura primarului sau a delegatului acestuia. Cum nu există nici un delegat… Mai mult, fiindcă se pare că i-a fost semnalat acest lucru, domnul primar a dispus verbal, din străinătate, ca un agent al Poliţiei Comunitare să nu mai permită accesul oamenilor în incinta Primăriei. Mai mult, ne-am trezit că nu mai avem nici secretar, fiindcă şi-a luat tocmai acum concediu! Mi se pare o bătaie de joc faţă de oameni, fiindcă, în fond, ei aduc mare parte din bani la bugetul local, din taxe şi impozite, iar noi îi tratăm cu indiferenţă!”, a declarat viceprimarul pentru mytex.ro.

Prefectul Ion Gonţea, coleg de partid cu primarul, s-a limitat doar la a spune că va purta o discuţie pe teme de legalitate cu primarul Goidescu…

CITEŞTE ŞI: Viceprimarul din Predeal susţine că a fost bătut de oamenii primarului

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…