Home Pregatiri pentru Cursa Trasnitilor

Pregatiri pentru Cursa Trasnitilor

8 min read
0
0
184
Mai sînt doar cîteva zile pînă cînd pe pîrtia Bradul din Poiana Braşov se va da startul celei de-a patra ediţii de iarnă a „Cursei Trăsniţilor“. „Desfăşurarea «Cursei Trăsniţilor» este deja o tradiţie cunoscută şi recunoscută, nu doar la nivelul Braşovului. Sîntem convinşi că vom avea, din nou, succes cu această cursă şi, mai ales, că vom avea şi zăpadă pe pîrtie în ziua de 29 ianuarie“, a de-clarat, ieri, Mihai Filipescu, preşedintele în exerciţiu al „Rotary Club Citadel“, organizatorul cursei. Ca în fiecare an, fondurile ce vor fi strînse după „Cursa Trăsniţilor“ vor fi folosite pentru finanţarea proiectului „Pentru o educaţie mai bună“. O clasă de elevi, aleasă din şcolile braşovene pe baza unor criterii transmise încă de la începutul anului şcolar, va beneficia de o tabără în Germania unde elevii vor învăţa să acorde primul ajutor. Fonduri vor fi alocate şi proiectului „Tinere Talente“, pentru sprijinirea tinerei alpiniste Crina Coco Popescu, în tentativa ei de a escalada Everestul şi de a deveni cea mai tînără alpinistă care reuşeşte această performanţă.
Concurs de Miss, spectacol şi distracţie întreaga zi
„Anul acesta, pe lîngă tradiţionala cursă la care participă vehicule din cele mai trăsnite, evenimentul va cuprinde, în premieră, şi concerte. Ne propunem ca distracţia să înceapă la prînz şi să se încheie seara tîrziu. Vom organiza un concurs de «Miss Cursa Trăsniţilor», la care pot participa şi fete şi băieţi, urmînd a fi premiată cea mai trăsnită costumaţie şi cel mai trăsnit show care va impresiona juriul şi spectatorii, care sperăm să vină în număr mare“, a mai declarat Mihai Filipescu. Cîştigătorii concursului de Miss vor primi şi premii consistente, constînd în costume de baie (Reddytobuy), dar şi vouchere în valoare de 200 de lei la diferite saloane de înfrumuseţare, ori o şedinţă foto. La baza pîrtiei va fi amenajat „pit-stop-ul“, unde participanţii la cursă vor trebui să „parcheze“ vehiculele lor începînd cu ora 12.00 a zilei de 29 ianuarie, pentru ca acestea să poată fi văzute de spectatori, dar şi locuri unde, contra unei donaţii, se poate consuma de la vin fiert, ceai şi cafea la mici sau cîrnaţi.
Cursa începe la ora 18.00
„Competiţia propriu-zisă va începe la ora 18.00, cu un nemaipomenit show de lasere, după care monitorii de schi din Poiană vor face demonstraţii de coborîre cu torţe. După cursă şi festivitatea de premiere, am organizat pentru cei ce vor veni la baza pîrtiei Bradul cel mai mare after-race party din România, mai multe trupe şi solişti întreţinînd atmosfera pînă tîrziu în noapte“, a mai spus Filipescu. Anul acesta şi premiile pe care le vor primi cîştigătorii cursei sînt mai consistente, astfel că echipa de pe locul întîi va primi un sejur de patru zile (trei nopţi) la Praga, pentru 4 persoane, fiind asigurate zborul şi cazarea la un hotel din capitala Cehiei, în timp ce echipele de pe locurile doi şi trei vor primi, tot pentru patru persoane, cîte un week-end la hoteluri din Constanţa (locul II) şi Sibiu (locul III).
Înscrieri, inclusiv în ziua cursei
Înscrierile pentru ediţia de iarnă a „Cursei Trăsniţilor“ sînt în plină desfăşurare şi urmează a se încheia cu cîteva ore înainte de începerea competiţiei. „Înscrierea pentru această ediţie a «Cursei Trăsniţilor» se poate face pînă la ora 14.00 a zilei de concurs. Pentru sănii personale, costul de înscriere este de 15 lei/persoană, dacă înscrierea se face pînă pe 27 ianuarie, şi de 30 de lei după această dată, în timp ce pentru săniile companiilor taxa de înscriere este de 1.000 de lei şi 100 de lei pentru fiecare membru al echipajului, dacă înscrierea este făcută pînă pe 27 ianuarie, şi 1.500 de lei plus 100 lei pentru fiecare membru al echipajului, în cazul înscrierii după această dată. Aşteptăm înscrierile la adresa de e-mail: conctact@ redcarpet.ro“, a încheiat preşedintele „Rotary Club Citadel“.

sursa: Monitorul Expres

foto: Adevarul

SURSA: http://www.brasov2u.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…