Home Premiera europeana: “Hand Held”, documentar despre Romania

Premiera europeana: “Hand Held”, documentar despre Romania

3 min read
0
0
132

Premiera europeana a filmului documentar despre Romania “Hand Held”, un proiect semnat Don Hahn si Michael Carrol, va avea loc sambata, 4 decembrie, ora 17.00, in cadrul unui eveniment de caritate organizat la Muzeul National de Arta al Romaniei, Sala Auditorium, anunta un comunicat de la Fundatia Inocenti.

“Hand Held” este un film documentar ce reda povestea lui Michael Caroll care, in 1990, calatorind ca fotojurnalist in Romania, a descoperit situatia tragica a copiilor orfani si mai ales a celor infestati cu HIV/SIDA.

Filmul “Hand Held” este o poveste model care pleaca de la minus la plus, de la alb-negru la color si invita publicul la implicare sociala.

Premiera Europeana a documentarului “Hand Held” are ca invitati speciali pe producatorul si regizorul Don Hahn si fotograful Michael Carroll.

Alaturi de ei, evenimentul de caritate in cadrul caruia va fi proiectat documentarul “Hand Held” este deschis tuturor celor care isi doresc sa contribuie la o viata mai buna pentru copiii aflati in dificultate. Taxa de participare este de 100 de lei, suma care reprezinta o donatie pentru Fundatia Inocenti. Pentru studenti, intrarea este de 30 de lei.

Banii stransi in urma donatiilor vor sustine proiectele Fundatiei Inocenti prin care se ofera suport copiilor cu dizabilitati, spitalizati, institutionalizati sau care provin din familii nevoiase.

Michael Carroll este fondatorul si presedintele organizatiei Romanian Children’s Relief din Statele Unite ale Americii si a organizatiei partenere, Fundatia Inocenti, Romania.

In ianuarie 1990, Michael Carroll a fost unul dintre primii fotojurnalisti care a calatorit in Romania dupa caderea regimului comunist. Articolele si fotografiile lui au aparut in ziarul The Boston Globe si The New York Times si au condus direct la formarea organizatie de caritate Romanian Children’s Relief.

Incepand cu 1990, Michael Carroll a continuat sa calatoreasca prin Europa de Est ca fotojurnalist pentru publicatii din Statele Unite ale Americii si din Europa (The Boston Globe, The New York Times, People, Fortune, Reader’s Digest).

SURSA: http://www.stiridebine.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…