Home Prima editie a concursului de pescuit “Cupa Rotary Baia Mare”

Prima editie a concursului de pescuit “Cupa Rotary Baia Mare”

1 min read
0
0
225

Rotary Club Baia Mare si Rotary Club Baia Mare 2005 organizeaza prima editie a concursului de pescuit “Cupa Rotary Baia Mare”, dupa regula “prinde si elibereaza”. Vineri, 17 septembrie, de la ora 17.00 are loc tragerea la sorti a standurilor (25 amenajate) si sedinta tehnica. Sambata, 18 septembrie, la ora 7.30 se face transportul la Balta Costin, urmand ca – o ora mai tarziu – sa se dea startul concursului. Pentru ora 13.30 sunt anuntate cantarirea si eliberarea pestelui prins in prima mansa. La 15.00 incepe a doua mansa. Competitia se termina la 18.00. Festivitatea de premiere si inmanarea diplomelor sunt planificate la 20.00.

Organizatorii lanseaza provocarea: “Media exemplarelor de crap prinse este de 2-3 kg, dar recordurile de pana acum au fost de crap romanesc – 10,5 kg; cteno – 6 kg; stiuca – 6,5 kg si toate aceste recorduri sunt, inca, in balta!” Se pescuieste numai cu un bat, exclusiv la pluta, in orice sistem admis, dar fara a incomoda pescarii de pe partea opusa iazului.

Sambata, asadar, la Balta Costin sunt asteptati cei care s-au inscris la prima editie a concursului de pescuit “Cupa Rotary Baia Mare”.

SURSA: http://www.emaramures.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…