Home Prima editie a concursului de pescuit “Cupa Rotary Baia Mare”

Prima editie a concursului de pescuit “Cupa Rotary Baia Mare”

1 min read
0
0
132

Rotary Club Baia Mare si Rotary Club Baia Mare 2005 organizeaza prima editie a concursului de pescuit “Cupa Rotary Baia Mare”, dupa regula “prinde si elibereaza”. Vineri, 17 septembrie, de la ora 17.00 are loc tragerea la sorti a standurilor (25 amenajate) si sedinta tehnica. Sambata, 18 septembrie, la ora 7.30 se face transportul la Balta Costin, urmand ca – o ora mai tarziu – sa se dea startul concursului. Pentru ora 13.30 sunt anuntate cantarirea si eliberarea pestelui prins in prima mansa. La 15.00 incepe a doua mansa. Competitia se termina la 18.00. Festivitatea de premiere si inmanarea diplomelor sunt planificate la 20.00.

Organizatorii lanseaza provocarea: “Media exemplarelor de crap prinse este de 2-3 kg, dar recordurile de pana acum au fost de crap romanesc – 10,5 kg; cteno – 6 kg; stiuca – 6,5 kg si toate aceste recorduri sunt, inca, in balta!” Se pescuieste numai cu un bat, exclusiv la pluta, in orice sistem admis, dar fara a incomoda pescarii de pe partea opusa iazului.

Sambata, asadar, la Balta Costin sunt asteptati cei care s-au inscris la prima editie a concursului de pescuit “Cupa Rotary Baia Mare”.

SURSA: http://www.emaramures.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Lexmark – soluții versatile pentru casă și birou

Compania americană Lexmark s-a remarcat de-a lungul timpului datorită produselor de foarte…