Home Primarul din Buşteni regretă că nu poate organiza un meci al bunului său prieten, Lucian Bute

Primarul din Buşteni regretă că nu poate organiza un meci al bunului său prieten, Lucian Bute

2 min read
0
0
126

Prezent marţi seară la Gala Ziariştilor, primarul Buşteniului, Emanoil Savin, a dezvăluit că în ciuda condiţiilor excelente pe care le oferă oraşul său, nu poate organiza un meci al bunului său prieten, Lucian Bute.

Prezent la un eveniment monden, mai ales cu scop caritabil – Gala Ziariştilor, Emanoil Savin s-a întreţinut cu jurnaliştii-concurenţi. Primarul Buşteniului ne-a spus că are totuşi un mare regret, acela că lipsa unui spaţiu potrivit nu îi permite să organizeze în staţiunea prahoveană un meci al campionului mondial la box Lucian Bute. Totodată, primarul este tentat să zboare spre Canada la meciul campionului român de pe 5 noiembrie contra jamaicanului Glen Johnson.
Scopul Galei Ziariştilor de acest an l-a înduioşat pe Emanoil, care a făcut parte din juriu. Scopul a constat în strângerea de fonduri pentru ca două fete gemene, Adi şi Lulu, în vârstă de 26 de ani, să aibă o şansă la o viaţă normală. Cele două surori suferă de atrofie cerebeloasă şi necesită urgent un transplant de celule stem în China, care costă 60.000 de euro.

SURSA: | Libertatea.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Ce avantaje iti ofera pardoselile epoxidice? Afla cat mai multe informatii utile despre acestea

Sa pui bazele unei constructii reprezinta o provocare in toata regula. Esti mereu preocupa…