Home Primele detalii despre premierele de la FIAR 2011

Primele detalii despre premierele de la FIAR 2011

1 min read
0
0
775

Doar cateva zile ne mai despart de momentul startului pentru FIAR- Forumul International Asigurari – Reasigurari 2011. Cel mai important eveniment de profil al primaverii europene se va desfasura in acest an intre 23 si 26 mai, in locatia sa traditionala, Sinaia. In acest context, XPRIMM TV va ofera astazi o editie speciala a emisiunii “Ora de Risc”. Invitatii acesteia, Sergiu COSTACHE, Presedinte, Media XPRIMM, si Adriana PANCIU, CEO, Media XPRIMM, vin in studioul XPRIMM TV pentru a dezvalui cateva dintre premierele pe care FIAR 2011 le-a pregatit participantilor.

Aflati de la ei care sunt conferintele tematice din acest an, care este programul lor, ce evenimente de socializare include si, mai ales, ce noutati aduce FIAR 2011.

Se va discuta, de asemenea, si despre istoria FIAR, acesta ajungand in acest an la a XIV-a editie. Vom afla si care este profilul participantului care, in mod traditional, rezerva in agenda sa de business ultima saptamana a lunii mai sub acronimul FIAR si care sunt argumentele care il fac sa revina an de an la Sinaia.

CLICK AICI pentru VIDEO.

SURSA: http://www.1asig.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …