Home Primul eveniment de walking din România, organizat la Braşov

Primul eveniment de walking din România, organizat la Braşov

3 min read
0
0
371

Amatori din toată ţara, dar şi din întreaga lume, sunt invitaţi să participe la primul eveniment de walking organizat în ţara noastră. Acţiunea îşi propune să încurajeze mişcare, dar şi socializarea.

Turul oraşului pe jos va începe sâmbăta viitoare şi va porni din faţa Muzeului Civilizaţiei Urbane din Piaţa Sfatului, şi se va întinde, în fucţie de capacitatea fizică a participanţilor, pe trasee de 5, 10 şi 20 de kilomteri.

„Walking-ul presupune plimbarea în aer liber sau marşul popular în ritmul propriu pe nişte trasee marcate, astfel încât să se evidenţieze valorile culturale şi arhitecturale ale respectivei regiuni. Fiecare traseu îi va aduce pe participanţi în acelaşi loc de unde au plecat. Sperăm să ni se alăture cât mai multă lume”, a spus Lavinia Toma, reprezentantă a Asociaţiei Euro Trainer.

Toţi participanţii la eveniment vor avea parte de mic dejun şi prânz cu reducere de 20%.

În traseele parcurse de „plimbăreţii” vor fi vizitate Centrul Vechi, Cetăţuia, strada Lungă şi de Mijloc, şi Belvedere Tâmpa.

Participanţii vor primi la înscriere un card pe care vor fi înscrise telefoane de urgenţă, iar pe traseu se pot opri în puncte de control, unde vor primi băuturi răcoritoare. Mişcarea de walking are adepţi în 35 de ţări din toată lumea.

Organizatorii plănuiesc organizarea a încă două evenimente similare, la anul, în Braşov şi în Poiana Braşov. Evenimentul este organizat de Asociaţia Euro Trainer, prin Federaţia Internaţională de Sport Popular.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…