Home Proiect amplu de împădurire, marca Kronospan

Proiect amplu de împădurire, marca Kronospan

4 min read
0
0
398

120 de voluntari recrutaţi de reprezentanţii companiei Kronospan au plantat 1.000 de puieţi de larice, în cadrul proiectului „Mereu verde”. Acţiunea de împădurire s-a desfăşurat la 34 de kilometri de Braşov, în păşunea Zănoaga, lângă pasul Bratocea.

În mai puţin de trei ore, cei peste o sută de voluntari, de la Facultatea de Industrie a Lemnului, AIESEC şi Liceul „Mircea Cristea”, au plantat 1.000 de puieţi, sub atenta îndrumare a celor de la Regia Pădurilor Kronstadt.

Proiectul „Mereu verde”, iniţiat de Kronospan, în colaborare cu Primăria Braşov şi Regia Pădurilor Kronstadt, are ca scop tragerea unui semnal de alarmă privind importanţa  protejării pădurilor.

Această acţiune, care a luat startul în primăvara acestui an, are ca obiectiv principal împădurirea unei suprafeţe totale de 30 de hectare, proiect care se va finaliza în următorii doi ani.

Zilele acestea s-a desfăşurat ultima etapă a acţiunii de împădurire a celor cinci hectare ale păşunii Zănoaga, de lângă pasul Bratocea. Astfel, ca în fiecare an, Kronospan continuă seria de activităţi de ecologizare şi plantare puieţi, demonstrând cât de important este să trăim într-un mediu curat.

Campanie amplă de împădurire

Vom încerca să organizăm în fiecare an astfel de proiecte, în ideea de a trage un semnal de alarmă privind importanţa unui mediu curat. În acelaşi timp, vrem să dăm un exemplu comunităţii, în ceea ce priveşte protejarea mediului înconjurător.


Campania de împădurire «Mereu verde» se desfăşoară în parteneriat cu Primăria Braşov şi Regia Pădurilor Kronstadt. Aceste acţiuni de ecologizare vor continua şi în perioada următoare“, a declarat Raluca Roşu, reprezentant PR marketing al companiei Kronospan.

„Astăzi s-a încheiat o etapă de împădurire a păşunii de cinci hectare, din cele 30 de hectare, care vor fi împădurite în întregime în următorii doi ani. Kronospan ne-a ajutat cu voluntarii, suportând toate costurile. Noi am venit doar cu partea tehnică şi cu instruirea voluntarilor“, a menţionat directorul Regiei Pădurilor Kronstadt, Dan Olteanu.

A fost o acţiune utilă, la care mi-a făcut plăcere să particip. Vreau ca peste 20 de ani să vin aici cu copiii mei şi să le arăt ce am făcut astăzi. Mi-aş dori să repet acţiunea“, este de părere şi Radu Stănilă, elev la Liceul „Andrei Mureşanu”.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…