Home Proiectul saptamanii: Portofoliul imobiliar al Romtelecom

Proiectul saptamanii: Portofoliul imobiliar al Romtelecom

4 min read
0
0
326

In urma cu trei ani, Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa pe piata locala, a infiintat o noua structura, Directia Proprietati Imobiliare, pentru a administra si inchiria portofoliul imobiliar al companiei, estimat in prezent la circa 127.000 mp inchiriabili.

Recent, operatorul a lansat portalul realestate.romtelecom.ro pentru a promova inchirierea proprietatilor imobiliare, pana in momentul de fata fiind postate peste 150 de anunturi, care insumeaza circa 127.000 mp inchiriabili, potrivit reprezentantilor Romtelecom.

Portofoliul imobiliar al Romtelecom cuprinde spatii de birouri, depozite, spatii tehnice, turistice, apartamente si terenuri, amplasate atat in Bucuresti, cat si in celelalte orase din tara.

De exemplu, in apropiere de Piata Sudului din cartierul Berceni, este disponibil un spatiu comercial cu o suprafata de circa 1.500 mp. “Cladirea multifunctionala are un regim de inaltime de S+P+3 si o suprafata utila totala de 2.737,96 mp. Imobilul detine suprafata disponibila atat de birouri cat si comerciala ce se preteaza a fi inchiriata ca spatiu pentru clinica medicala, call center sau sala de fitness”, se arata in anuntul publicat pe portalul realestate.romtelecom.ro .

In statiunea Mamaia, poate fi inchiriat un spatiu turistic cu o suprafata de aproape 3.000 mp. ”Imobilul este situat in centrul statiunii Mamaia, in apropierea de restaurantul Melody si a Cazinoului Mamaia. Spatiul are un regim de inaltime de S+P+M+3 si o suprafata utila totala de 2.946,70 mp. Suprafata disponibila se preteaza a fi inchiriata ca hotel”, mentioneaza anuntul Romtelecom.

Cel mai mare spatiu postat pe site este un depozit cu o suprafata de 13.709 mp, amplasat in zona Trafic Greu, in imediata apropriere a parcului Carol.

Ofertele de inchiriere contin informatii precum suprafata, zona, fotografii si persoane de contact. Activitatea de vanzare-inchiriere a proprietatilor este sustinuta in prezent de sapte agenti care acopera toate zonele tarii, spun reprezentantii Romtelecom.

Pe langa ofertele de inchiriere, portalul face referire si la servicii de consultanta in constructii, administrare a proprietatii si servicii de securitate si protectie.

Noul sediul central al Romtelecom se afla in proiectul City Gate, din zona Piata Presei, unde operatorul a inchiriat peste 12.000 mp de birouri, repartizati pe 12 etaje, pentru cei peste 1.000 de angajati.

Controlat in proportie de 54,01% de grupul elen OTE, Romtelecom este cel mai mare operator local de telecomunicatii fixe, cu circa 4,5 milioane de clienti pe segmentele Internet, TV digitala si telefonie fixa.

Sursa foto: realestate.romtelecom.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…