Home QuantiQ si Stillborn canta in deschidere concertului sustinut de Bon Jovi in Romania

QuantiQ si Stillborn canta in deschidere concertului sustinut de Bon Jovi in Romania

3 min read
0
0
275

I-am susţinut şi noi cu mare bucurie iar până la urmă au reuşit: braşovenii de la Quantiq vor cânta în deschiderea concertului Bon Jovi.  Cristian Hrubaru si Denise Sandulescu – director general D&D East Entertainment – au anuntat QuantiQ ca fiind trupa castigatoare. Imediat, spiritele s-au incins, pentru ca fanii Stillborn, prezenti in numar foarte mare, s-au simtit nedreptatiti. Surpriza serii a venit in momentul in care cei doi au anuntat faptul ca, in deschidere la Bon Jovi vor canta nu una, ci doua trupe – cea de-a doua formatie castigatoare fiind Stillborn. Atmosfera a devenit, in acel moment, exploziva!

Finala competitiei Wanted: Demo & Live, initiata de Rock Fm a fost incendiara!

Cele 3 trupe finaliste: Oldgreen, QuantiQ si Stillborn au dat tot ce au avut mai bun pe scena Hard Rock Café. Juriul competitiei, format din DJ-ii Rock Fm si reprezentantii D&D East Entertainment a fost pus la grea incercare.

Fiecare dintre cele trei trupe finaliste a sustinut un mini-recital, prezentand juriului, si publicului, totodata, cele mai bune 4 piese din repertoriu.

Decizia a fost extrem de dificila, rezultatul final fiind o surpriza pentru toti cei prezenti. Toate trupele participante au fost castigatoare: Oldgreen va deschide festivalul Rock the City din 2012, iar QuantiQ si Stillborn vor canta in deschiderea concertului Bon Jovi, din 10 iulie, din Piata Constitutiei.

Cristian Hrubaru si Denise Sandulescu – director general D&D East Entertainment – au anuntat QuantiQ ca fiind trupa castigatoare. Imediat, spiritele s-au incins, pentru ca fanii Stillborn, prezenti in numar foarte mare, s-au simtit nedreptatiti. Surpriza serii a venit in momentul in care cei doi au anuntat faptul ca, in deschidere la Bon Jovi vor canta nu una, ci doua trupe – cea de-a doua formatie castigatoare fiind Stillborn. Atmosfera a devenit, in acel moment, exploziva!

Pentru prima oara in Romania, un post de radio a reusit sa sa puna la ROCK de cinste doua trupe debutante, pe scena cu una dintre cele mai mari trupe de rock din lume; Bon Jovi.

Bravo băieţi!

SURSA: http://www.rockfm.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Ce faci cand pleci la drum cu copilul? 3 sfaturi pentru o calatorie sigura si placuta

A pleca intr-o calatorie cu un copil reprezinta atat o placere extrem de mare, cat si o re…