Home Raiffeisen Bank isi recompenseaza clientii cu servicii medicale si premii de 5000 de euro

Raiffeisen Bank isi recompenseaza clientii cu servicii medicale si premii de 5000 de euro

2 min read
0
0
324

Pensionarii care aleg sa-si deschida un cont curent cu card atasat pentru incasarea pensiei la Raiffeisen Bank (incepand cu1 martie 2011 pana la finalul anului) pot castiga servicii medicale in Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA din toata tara, pe tot parcursul vietii. Vor fi acordate trei premii constand in servicii medicale sub forma unui voucher in valoare totala de 200 euro, acordat anual, pe durata vietii castigatorului si utilizabil in toate policlinicile Retelei private de sanatate REGINA MARIA.

Orice client care opteaza pentru achizitionarea serviciului de Internet banking, Raiffeisen Online, pana la 31 mai 2011, poate castiga marele premiu de 5000 de euro. Prin serviciul Internet banking de la Raiffeisen Bank se pot face tranzactii, transferuri, depozite, plati, schimburi valutare etc oricand, operativ si sigur. In plus, pe langa economia de timp, un alt avantaj sunt costurile mai mici decat cele percepute la ghiseele bancii.

Raiffeisen Bank a lansat serviciul de internet banking, Raiffeisen Online in 2004 si are in prezent aproximativ 400.000 de utilizatori.

Raiffeisen Bank Romania este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare clientilor persoane fizice, IMM-uri sau corporatii. Raiffeisen Bank are o retea de 540 de agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.

Pentru informatii suplimentare:

Anca Hasegan, tel: (021) 306.16.21, e-mail: anca.hasegan@raiffeisen.ro; Catalin Cindea, tel: (021) 306.16.40, e-mail: catalin.cindea@raiffeisen.ro;

Nume: Carmen Ghita
Companie: Raiffeisen Bank
E-mail: Carmen.GHITA@rzb.ro
Website: www.raiffeisen.ro

SURSA: http://www.ecomunicate.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…