Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Raluca Stramaturaru a primit titlul de cetatean de onoare al orasului Busteni

Raluca Stramaturaru a primit titlul de cetatean de onoare al orasului Busteni

4 min read
0
0
1,157

Raluca Stramaturaru este de sambata 2 martie cetatean de onoare al orasului Busteni. Sportiva a primit titlul in cadrul Galei Alpinismului Romanesc.

Raluca este din Busteni si a reusit cel mai bun rezultat al carierei anul trecut la Jocurile Olimpice din Coreea de Sud: locul 7 la sanie.„A fost un moment emotionant. Pe sanie sunt mai in largul meu”, a declarat Raluca intr-un interviu pentru TVR Sport.

Raluca Stramaturaru: „E foarte greu de acceptat cand pierzi la doar cateva miimi de secunda”

Sezonul 2018-2019 s-a incheiat pentru sportiva de la CSA Steaua. Pentru Raluca Stramaturaru urmeaza o perioada de odihna. Inceputul primaverii a gasit-o acasa, la Busteni, acolo unde a primit titlul de cetatean de onoare al orasului.”Cu siguranta a fost mai emotionant decat in concurs. Pe sanie sunt mai in largul meu. Aici nu am fost chiar in largul meu. Am avut emotii, dar am trecut testul. In ceea ce priveste sezonul pot sa spun ca a fost unul destul de dificil. A venit dupa Jocurile Olimpice de la PyeongChang,  unde am obtinut acel loc 7, iar asteptarile au crescut. Pot sa spun ca a fost un sezon destul de bun, chiar daca dificil„ a declarat Raluca.

Sportiva de 33 de ani a vorbit si despre diferentele infime care ajung sa departajeze sportivii la sanie. „Este foarte greu mai ales cand „mananci bataie” la miimi de secunda, dar nu face decat sa ma motiveze. Trebuie sa muncesti mai mult pentru ca apoi, acele miimi de secunda sa fie avantajul tau si sa te impui tu. Diferentele acestea foarte mici apar din cauza unor greseli de trasa sau greseli de pozitie. Trebuie mai multa atentie din partea noastra.”

Raluca Stramaturaru a primit titlul de cetatean de onoare si o promisiune: pista de bob si sanie la Busteni

„Mai avem mult de munca pana la Jocurile Olimpice. Sunt inca 3 sezoane competitionale in care avem timp sa ne imbunatatim in primul rand coborarile. Apoi startul, care ne ajuta foarte mult. Nu ma gandesc la o medalie, dar de ce sa nu speram la un rezultat mai bun ca in 2018. Mi-as dori foarte mult sa se concretizeze constructia unei piste de sanie si bob la Busteni. Cu siguranta, daca am avea o partie ar veni multi copii la acest sport si ne-ar ajuta si pe noi” a precizat Raluca Stramaturaru.

Autor: Vlad Lucian Arhire
SURSA: http://aimx.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…