Home Recomandari de weekend pe traseul celor trei “B”

Recomandari de weekend pe traseul celor trei “B”

2 min read
0
0
808

Bucuresti-Buzau-Brasov

Weekendul acesta, cine se trezeste dimineata, la Brasov ajunge! Dar nu, nu pe clasicul traseu arhitocit de penuri grabite in cautare de aer de munte. Propunem o ruta ocolitoare, insa nu atat ca numar de kilometri: Bucuresti-Buzau-Sarata Monteoru-Nehoiu-Lacul Siriu-Intorsura Buzaului-Brasov.

Urmarind acest itinerariu, poti parcurge mai multe obiective turistice inedite. Pana in Nehoiu, oras care marcheaza jumatatea acestui traseu, ai ocazia sa vezi Asezarea Dealul Cetatuia, Crama Brancoveneasca, Statiunea Sarata MonteoruCetatea dacica de la CarlomanestiManastirea CiolanuTabara de sculptura in aer liber de la Magura.

De asemenea, poti poposi la Fantana lui Mihai Viteazul de la CiutaCasa memoriala Vasile VoiculescuRezervatia naturala Blocurile de calcar de la BadilaRezervatia naturala Sarea lui BuzauHerghelia de la CislauMuzeul Chihlimbarului din ColtiStatiunea balneoclimaterica Siriu Bai, cu spectaculosul lac de acumulare SiriuCascada Pruncea (Casoca), Rezervatia de zimbri din Vama Buzaului, precum si la multe lacasuri de cult.

Recomandam o usoara abatere prin Gura Teghii, un loc in care drumurile se opresc, intalnind involburatul rau Basca ce scalda poalele salbatice ale muntilor.

Pe tot parcursul traseului, avem sosea impecabila, serpentine blande si peisaje spectaculoase.

De la Brasov, va puteti intoarce pe Cheia sau daca nu va grabiti, chiar pe Fagaras, Sibiu, Valea Oltului.

SURSA: http://www.skytrip.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…