Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Relaxare şi SPA de Revelion pe Valea Prahovei

Relaxare şi SPA de Revelion pe Valea Prahovei

9 min read
0
0
284

Împachetări cu ciocolată, masaj cu pietre vulcanice şi tratamente naturale cu alge. De asta vor avea parte turiştii în vacanţa de Revelion pe Valea Prahovei. Ofertele hotelierilor sunt pentru toate buzunarele şi au succes mai ales în rândul doamnelor

Turiştii care au ales vacanţa la Spa pentru petrecerea sfârşitului de an vor avea parte de un adevărat răsfăţ la unităţile de cazare din staţiunile montane. Hotelierii spun că terapiile în Centrele Spa fac adevărate minuni, mai ales dacă sunt şi persoalizate. O singură sedinţă la masaj ajută la reducerea durerilor musculare, elimină toxinele din organism şi creşte imunitatea. De asemenea, ingredientele folosite – sarea marină sau uleiurile antistress – aduc atât o armonie interioară, cât şi o stare de bine la nivelul psihicului, spun terapeuţii.

“Turiştii care vin la noi la pensiune pe perioada sărbătorilor de iarnă beneficiază de tratament atât corporal, cât şi facial. Avem electrosimulare corporală, pot să facă mezoterapie, împachetări la cald, la rece, masaj transdermic cu pompa de vacum şi masajul clasic. Clienţii noştri sunt în mare parte oameni de afaceri şi preferă să îmbine în vacanţa de Revelion utilul cu plăcutul. În afară de distracţie şi plimbări în aer liber, zilnic îşi rezervă câte o oră în sala de tratament. După o şedinţă se simt mult mai relaxaţi şi au o altă stare de spirit”, ne-a explicat Elena Cepec, terapeutul complexului de patru stele Popasul Vânătorilor din Poiana Ţapului.

893 euro, cel mai scump pachet

Ofertele la Spa practicate la hotelurile de lux din staţiuni includ în tarif atât cazarea, cât şi tratamentele corporale şi faciale. De exemplu, la hotelul de cinci stele Lux Garden din Azuga, cel mai ieftin pachet cuprinde două zile de cazare şi costă 236 de euro, iar cel mai scump include şapte zile de cazare, iar tariful ajunge la 893 de euro. Sejurul, indiferent de numărul de zile, cuprinde pensiune completă, iar programele sunt adaptate în funcţie de fiecare persoană şi de stilul de viaţă pe care îl are. În schimb, la hotelurile de trei şi patru stele, preţurile sunt ceva mai accesibile, dar nu sunt incluse în pachetul de cazare.

“Pentru sfârşit de 2011, după un an de muncă, turiştii se relaxează în sauna uscată, fac hidroterapie în căzi cu apă sărată sau în bazinul mic cu apă sărată, mai pot face masaj de relaxare, masaj anticelulitic şi hidroterapie. Centrul Spa are mare căutare deoarece este o oază de linişte pentru cei care vin din agitaţia marilor oraşe. În ceea ce priveşte accesul, noi continuăm tradiţia casei şi de Revelion, cu preţuri începând de la 10 lei până la 30 de lei pe o sedinţă de 30 de minute”, ne-a spus Andreea Dănăilă, managerul pensiunii de trei stele Casa Magică din Buşteni.

Hotelierii din staţiunile montane spun că vacanţele la spa au atras în acest sfârşit de an două tipuri de clienţi: cei care se axează în special pe tratamente şi cei care aleg această variantă doar ca o componentă a sejurului. Turiştii au umplut de Revelion până la refuz hotelurile şi pensiunile care deţin Centre Spa şi cert este că după o astfel de vacanţă vor pleca ceva mai relaxaţi acasă.

Ciocolată și roci vulcanice

Conform administratorilor unităţilor de cazare, sălile de tratamente şi masaj sunt cele mai căutate, mai ales de reprezentantele sexului frumos. Masajul cu ciocolată este cerut cu precădere de clientele mai tinere. Cacaoa conţine antioxidanţi şi ingrediente active naturale, care aduc beneficii întregului organism, iar senzaţiile şi efectele masajului cu ciocolată oferă pe lângă relaxare şi calm, hidratare, catifelare şi netezire a pielii. În schimb, doamenele mai înaintare în vârstă preferă tratamentele corporale cu roci vulcanice sau împachetările cu ceai verde. Rocile sunt benefice pentru eliminarea toxinelor deoarece conţin oxigen pur şi un procent mare de minerale, iar ceaiul verde are efect anticelulitic, reducând ţesuturile adipoase şi atenuând aspectul inestetic de coajă de portocală. Bărbaţii sunt însă ceva mai puţin pretenţioşi şi aleg masaje de relaxare, care energizează organismul şi înlătură stresul.

95% grad de ocupare

Hotelurile şi pensiunile care au lansat ofertele la SPA pentru Revelion au ajuns până în momentul de faţă cu gradul de ocupare pentru Revelion la 95%. Pentru a avea pline toate camerele la final de an, administratorii unităţilor de cazare s-au decis să lanseze pe piaţă ofertele last minute. De exemplu, la Hotelul Smart de patru stele din Sinaia, preţul pachetului pentru patru  nopţi de cazare, a scăzut de la 445 euro/persoană la 395 euro. Reduceri au fost făute şi la Casa Freya din staţiunea Buşteni, cotată la patru stele. Aici, pachetul de Revelion cuprinde trei nopţi de cazare şi a fost redus de la 1430 de lei la 1000 lei/persoană.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…