Home Remember Busteni ’80 – ’90

Remember Busteni ’80 – ’90

2 min read
0
0
321

“După 30 de ani …” pentru un week-end din nou împreună

“La Bușteni”.

Prieteni, vecini, colegi, concetățeni sau nu, amici din alte orașe care veneau la rude sau în vizită la Bușteni și Poiana Țapului, sunt toți invitaţi să se alăture acestui Eveniment, oarecum inedit, pe care încercăm să îl organizăm.

La vară, sau în toamnă, un sfârșit de săptămână în care, în primul rând, să ne revedem și să ne “recunoaștem”, apoi să depănăm amintiri dragi nouă, pe marginea unor albume sau filmulețe pe “Video”, să organizăm câteva mici excursii în fostele noastre locuri de joacă, la grădiniță, scoală, liceu, etc. Sâmbătă seara să facem un “Bairam” sau o “Reuniune”, cum se numeau pe vremuri, cu muzică și distracție specifice perioadei anilor ’80 – ’90.

Toate aceste lucruri le putem face împreună în acest an, important este să ne propunem acest lucru și să adunăm pe această pagină cât mai multi buștenari și prieteni ai orașului nostru. Propunerea este lansată, aștept cu interes feed-back-ul vostru și, cel mai important, sprijinul vostru în promovarea acestui ANUNȚ către toți cei care ar putea fi interesați.

Vezi AICI: Eveniment pe Facebook

http://www.facebook.com/event.php?eid=203668109657706

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați nouă și sa retrăim, măcar pentru câteva momente, bucuria acelor vremuri de neuitat… anii copilăriei noastre ’80 – ’90.

LA REVEDERE …. în 2011 !!!

[nggallery id=36]

[nggallery id=37]

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…