Home Romania si Ungaria, singurele piete din estul Europei neatractive pentru investitorii imobiliari

Romania si Ungaria, singurele piete din estul Europei neatractive pentru investitorii imobiliari

1 min read
0
0
182

Romania si Ungaria, singurele piete din estul Europei neatractive pentru investitorii imobiliari

Romania si Ungaria sunt singurele piete imobiliare din Europa de Est neatractive pentru investitori, din cauza activelor supraevaluate, lipsa tranzactiilor aratand necesitatea scaderii in continuare a preturilor proprietatilor, potrivit unui studiu realizat de compania DTZ la nivel mondial si citat de Mediafax.

DTZ a realizat un index al valorii activelor imobiliare la nivel mondial pe baza profiturilor anuale pe care investitorii estimeaza ca le vor obtine intr-un orizont de cinci ani, ajustate cu riscurile pe care aceste tari le prezinta.

Luand in considerare toate sectoarele imobiliare, in Europa, cele mai putin atractive piete pentru investitori sunt Marea Britanie si tarile nordice, iar Germania ofera cele mai bune perspective in ceea ce priveste profiturile viitoare.

Europa Centrala si de Est are de asemenea un numar mare de piete neatractive, dar contrabalansat cu un numar egal de tari incluse in categoria “fierbinte”. Astfel, randamentele relativ ridicate, face ca Praga sa se numere printre pietele atractive, ca si Moscova.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…