Home Rosse Marie, curtata de un barbat la Predeal

Rosse Marie, curtata de un barbat la Predeal

2 min read
0
0
190

Timp de aproximativ o saptamana, Rosse Marie s-a relaxat cu micuta ei la munte. Aflata la un restaurant, in Predeal, modelul i-a cazut cu tronc unui barbat, care a tinut mortis s-o cucereasca chiar daca era si fiica ei de fata.

Dornica sa se rupa de agitatia din Capitala, Rosse Marie a plecat intr-un sejur la Predeal, impreuna cu fetita sa, Rosabela, de numai doi ani. Prezenta vedetei nu a trecut insa neobservata, ea fiind remarcata de un barbat in timp ce se afla la un restaurant impreuna cu fiica sa. Desi, acesta i-a trimis un buchet mare de trandafiri si o sticla de sampanie scumpa, ea a refuzat politicos gestul admiratorului.

Rosse Marie si Rosabela au petrecut aproape o saptamana la munte

In saptamana petrecuta la munte, Rosse Marie i-a facut toate poftele piticei sale: a plimbat-o cu telecabina, a dus-o la piscina, i-a cumparat tot ce micuta si-a dorit, reusind sa cheltuiasca aproximativ 1000 de euro. ”Am preferat sa o duc pe Rosabela la munte pentru ca aerul este curat. Acolo am incercat sa-i indeplinesc orice placere. Si eu si fetita ne-am simtit foarte bine”, a declarat Rosse Marie pentru ziarul „National”.

SURSA: http://www.enational.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…