Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia S-a aprobat documentaţia tehnico-economică pentru un nou spital la Sinaia

S-a aprobat documentaţia tehnico-economică pentru un nou spital la Sinaia

2 min read
0
0
264

În şedinţa de luni, 21 noiembrie 2011, a Consiliului Local Sinaia s-a aprobat documentaţia tehnico-economică, faza SF (studiu de fezabilitate), “Construire spital orăşenesc Sinaia”.

Acest proiect îşi propune utilizarea structurii existente, lucrări începute cu aproximativ 18 ani în urmă, în scopul realizării unui spital care să respecte standardele europene.

Clădirea, la modul cum a fost gândită şi structurată în studiul de fezabilitate, are în componenţă patru secţii: secţia de pediatrie, secţia ATI, secţia de obstetrică şi ginecologie şi secţia de chirurgie. Blocul operator va dispune de trei săli de operaţii şi este în strânsă legătură cu blocul de sterilizare şi secţia ATI.

“Având în vedere adresabilitatea din zonă şi poziţia faţă de cele mai apropiate unităţi spitaliceşti similare, prin aplicarea planului de îmbunătăţire a managementului propus se urmăreşte transformarea dintr-un spital general, într-un spital de urgenţe, o unitate modernă, flexibilă, la care calitatea actului medical să fie mult îmbunătăţită şi să asigure satisfacţia populaţiei adresante. Realizarea unui Spital Orăşenesc de Urgenţă în Sinaia va contribui la creşterea prestigiului acestei unităţi sanitare, satisfacerea cerinţelor şi necesităţilor pacienţilor, localnici sau turişti”, a declarat Managerul Spitalului Orăşenesc Sinaia, Alina Filip.

Deşi contextul economic actual nu este unul care să permită iluzii nefondate sau promisiuni nerealizabile, persoanele cu idei şi aspiraţii înalte pot construi pentru oraş şi oameni în general soluţii reale pentru nevoi prezente.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…