Home S-a dat startul concursului “Cel mai regizor devorator – Premiile filmului de publicitate DevoratOscar”

S-a dat startul concursului “Cel mai regizor devorator – Premiile filmului de publicitate DevoratOscar”

2 min read
0
0
306

Data: 2 septembrie – 11 decembrie

Organizatori: MSA Events

MSA Events impreuna cu AXN transforma devoratorii in regizori! Acum, pasionatii de publicitate, devoratorii celei de-a 30-a editii NDP, Editie Festiva, au sansa unica de a deveni regizori! Si nu orice fel de regizori, ci adevarati creatori de filme de publicitate!

In intervalul 23 august – 11 decembrie 2010, competitia “Cel mai regizor devorator – Premiile filmului de publicitate DevoratOscarisi propune sa adauge la stralucitoarele productii reunite de Jean-Marie Boursicot un set de clipuri dedicate partenerului oficial din acest an, AXN. Universul AXN este definit de sloganul Quality entertainment  with an edge. Propulsat de Sony Pictures Entertainment, AXN inspira, emotioneaza, transcende limitele si ofera unui public tanar, inteligent, coordonatele televiziunii de calitate.

Adevarate scurt-metraje filmate de catre devoratori, filmele vor fi postate pe o platforma online, si vor fi evaluate de un juriu competent si de utilizatorii inregistrati pe site-ul NDP 2010. Competitia se adreseaza tuturor pasionatilor de publicitate, televiziune si tehnologii mobile si online. Filmele realizate cu orice tip de aparatura dotata cu camera foto/video vor fi postate pe platforma video online de la adresa: http://www.noaptea-devoratorilor-de-publicitate.ro/node/add/media

Premiile se vor acorda pentru fiecare dintre orasele participante, avand 5 pachete de premiere dedicate oraselor participante: Iasi, Brasov, Timisoara, Sibiu si Cluj-Napoca. Fiecare pachet de premiere va consta in marele premiu (“DevoratOscar”) si trei premii speciale:

  • Cel mai votat spot,
  • Cel mai tanar “regizor”
  • Premiul special al juriului

Premiul cel mare consta intr-o camera Sony MHS-PM5KL – Bloggie, iar premiile speciale vor fi alcatuite din pachete de materiale promotionale, diplome si trofee.

Pentru alte informatii vezi regulamentul concursului.

SURSA: http://www.iubescbrasovul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…