Home S-o facem, Brasov!

S-o facem, Brasov!

5 min read
0
0
184

În judeţul Braşov s-a înregistrat cea mai spectaculoasă mobilizare de voluntari pentru Campania „Let”s Do It Romania!“.

Pe primul loc. Numărul voluntarilor din judeţul Braşov înscrişi pentru marea acţiune de curăţenie naţională a ajuns, ieri, la cifra record de 6.700. „Echipa din Braşov continuă să ne uimească cu performanţele ei, reuşind să ajungă pe locul 1 în ţară ca număr de voluntari înscrişi (peste 6.300 în acest moment ), depăşind chiar Bucureştiul! Sincere felicitări pentru mobilizarea din Braşov!!“, acesta este mesajul primit miercuri de coordonatorii echipei judeţene  de la Braşov. Între timp, numărul a crescut la aproape 6.800.

Sfaturi pentru voluntari. Echipa braşoveană mulţumeşte tuturor voluntarilor înscrişi şi îi aşteaptă să ajungă la marea acţiune de curăţenie, care va avea loc sâmbătă, între orele 8.00 şi 15.00. Aceştia sunt invitaţi să citească atent regulamentul de participare şi să vină echipaţi adecvat, dotaţi cu apă şi mâncare şi pregătiţi cu o rolă de saci (120 litri) şi o pereche de mănuşi. Cei care nu vor avea posibilitatea să achiziţioneze astfel de materiale vor primi saci şi mănuşi de la Punctul de Înregistrare de la Colegiul Naţional Unirea. Cei care au mijloace de transport sunt rugaţi să le folosească pentru a asigura şi deplasarea altor voluntari. Copiii pot veni doar însoţiţi de profesori sau cu o declaraţie din partea părinţilor.

Cine mai vine. La Ziua de Curăţenie Naţională, care începe sâmbătă la ora 8.00, vor fi prezenţi şi angajaţi ai unor instituţii publice din judeţ şi municipiul Braşov, Primăria, Consiliul Judeţean, Prefectura, Agenţia de Protecţia  Mediului,  Garda de Mediu, Inspectoratul  Şcolar Judeţean, Universitatea Transilvania. De la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi vor fi prezenţi 13 militari, de la Secţiile de jandarmi montane Predeal şi Braşov şi de la Postul de jandarmi montan Sâmbăta. Alături de ei vor participa şi colegii lor de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista“ Braşov. Şi deţinuţii de la Penitenciarul Codlea se vor alătura campaniei de curăţenie. Opt persoane private de libertate, încarcerate în regim deschis, vor efectua salubrizarea spaţiilor verzi din zona pârâului Vulcăniţa. Şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov s-a alăturat campaniei „Let”s do it, Romania”. 30 de tineri cu dizabilităti de la Centrul de Reabilitare Şcolară Brădet vor participa la acţiunea de ecologizare a Văii Doftana, aflată în imediata apropiere a centrului.

SURSA: http://www.brasovultau.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…