Home Breaking News Stiri Prahova Salvamont Prahova întinde o mână de ajutor oamenilor din Jugureni

Salvamont Prahova întinde o mână de ajutor oamenilor din Jugureni

2 min read
0
0
355

Serviciul Public Judeţean Salvamont Prahova nu putea sta indiferent la drama persoanelor, mai ales a celor în vârstă, care au avut de suferit din cauza ninsorilor abundente din această iarnă.

„În data de 17 februarie 2012, împreună cu prietenii noştri din Romanian Rescue Association am organizat o acţiune umanitară în cadrul căreia s-au distribuit 5 tone de produse alimentare (pâine, apă, suc, făină, mălai, zahăr, ulei, lapte praf, conserve, paste făinoase), în cele 4 sate ale comunei Jugureni, din judeţul Prahova, comună aflată în apropierea graniţei cu judeţul Buzău. Produsele alimentare au fost asigurate de Salvatorii montani, mereu în sprijinul semenilor noştricătre sponsori generoşi din Bucureşti şi de pe Valea Prahovei.

Ca mijloace tehnice, cei 10 salvatori montani ai SPJ Salvamont Prahova care au participat la acţiune au avut în dotare 4 maşini de teren, un ATV cu şenile, două tărgi de transport şi schiuri de tură. Datorită acestor mijloace am putut ajunge la cele mai izolate case din satele respective, aducând o brumă de speranţă semenilor noştri, greu încercaţi de vicisitudinile naturii”, a declarat, pentru Expresul de Sinaia, Daniel Banu, Şef Serviciu SPJ Salvamont Prahova.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…