Home Sambata, 5 martie, la Predeal, are loc ultima etapa Dew Tour 2011

Sambata, 5 martie, la Predeal, are loc ultima etapa Dew Tour 2011

4 min read
0
0
155

Dew Tour 2011, turneul de snowboarding organizat de Mountain Dew, se va incheia sambata, 5 martie, pe partia Varianta. Etapa de la Predeal este singura competitie profesionista Ticket To Ride organizata in Romania in acest an si se desfasoara sub sloganul Du-ti placa acolo unde ii este locul. Riderii sunt asteptati in Predeal, pe 5 martie, pe partia Varianta pentru a lua parte la cel mai cunoscut si respectat circuit competitional de snowboarding. Autenticitatea, creativitatea si inovatia sunt atu-urile de care juriul va tine cont.

Etapa Dew Tour 2011 de la Predeal a turneului organizat de Mountain Dew este inclusa in cel mai important tur competitional de snowboarding din lume si este concurs Ticket To Ride de 2 stele.  Fiecare eveniment din cadrul acestui circuit primeste un anumit statut prin intermediul unui sistem de la 1 la 6 stele, iar fiecare concurent castiga puncte TTR in concordanta cu numarul de stele al fiecarui eveniment si poate apoi concura in cadrul unei competitii superioare. Riderii castigatori la Dew Tour 2011, etapa de la Predeal vor primi premii consistente si vor putea concura in cadrul unei competitii TTR de 3 stele.

In cadrul primelor doua etape care s-au desfasurat la Bucuresti si Sinaia, peste 60 de rideri din toata tara au raspuns provocarii Mountain Dew si si-au rodat placile pe snowparkurile create in premiera in Romania. La Predeal, pasionatii de sporturi extreme sunt asteptati sa incerce trickuri internationale pe partia Varianta, in Predeal, in cadrul ultimei etape Dew Tour 2011. In plus, in cadrul celei de-a treia etape, revine concursul de Highest Ollie, saritura in inaltime, iar riderii au de depasit recordul de 1,55 m stabilit la Dew Tour 2011 Bucuresti.

Programul Dew Tour Predeal, partia Varianta, 5 martie 2011:

  • 10:30 – 12:00 – Inscrieri si antrenamente
  • 12:00 – 14:00 – Calificari
  • 14:00 – 14:30 – Highest Ollie Contest – Partea 1
  • 14:30 – 16:00 – Concurs
  • 16:00 – 16:30 – Highest Ollie Contest Finala
  • 16:30 – 17:20 – Finala
  • 17:30 – Premiere

Premiile totale oferite in cadrul Dew Tour sunt de 7.500 de euro, iar mai multe detalii despre turneul de snowboarding organizat de Mountain Dew, conditii de participare si program puteti gasi pe www.mountain-dew.ro.

Despre Mountain Dew

MOUNTAIN DEW, marca inregistrata a PepsiCo este asociata spiritului tanar, sporturilor extreme, muzicii alternative si nonconformismului culturii urbane in toate formele sale. In Romania, produsele Mountain Dew sunt imbuteliate si distribuite de imbuteliatorul autorizat al companiei, QAB SRL, companie detinuta de PepsiCo.

SURSA: http://www.webpr.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…