Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

Sâmbătă şi duminică, 19 şi 20 mai, vă prindeţi în Hora Prahoveană

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 1.455 afisari

E vremea jocului, a bucuriei şi muzicii populare, aşa că Primăria şi Consiliul Local Câmpina vă invită la a 18-a ediţie a Festivalului de Folclor.

Anul acesta se schimbă şi locaţia. Dealul Muscel nu mai oferă condiţii de sărbătoare, aşa că centrul civic o să fie gazda evenimentului. Sâmbătă, de la 10.30, de la Casa Tineretului, pe Bulevardul Carol I, până la Milia, vă puteţi încânta privirile cu o paradă a costumelor populare.

În afară de artiştii locali şi ansamblurile de dans ale oraşului, pe scenă urcă sâmbătă Mariana Ionescu Căpitănescu, Bianca Pătrăscioiu şi Georgiana Lăpădat, iar duminică Vasile Trandafir Vădan şi Constantin Enceanu. De la un eveniment care promovează tradiţia, nu vor lipsi terasele cu friptură, mici, bere şi alte preparate delicioase. Hora Prahoveană va aduna mulţi câmpineni în centrul oraşului, dacă şi vremea va ţine cu organizatorii.


Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 18 mai 2012 in Stiri Campina. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

Parere ta

CAZARE *** la Busteni – Poiana Tapului

cazare Busteni

Tarif cazare incepand de la 180 ron/zi

Vizitatori acum pe site

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Top articole:

Cele mai noi articole:

Comentarii recente

Primaria Busteni

stiri targoviste

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics.