Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni “TINERET IN ACTIUNE” – Dans, muzica si filme documentare

“TINERET IN ACTIUNE” – Dans, muzica si filme documentare

2 min read
0
0
195

Acestea au fost elementele unui spectacol original prezentat pe scena Centrului Cultural “Aurel Stroe” din statiunea Busteni. 23 de tineri artisti foarte talentati din Georgia, Macedonia, Serbia si Romania au reusit in foarte scurt timp sa puna in scena un spectacol tematic pretentios. Cele mai gustate momente au fost insa cele de dans unde protagonistii s-au descurcat admirabil. Din cadrul spectacolului nu a lipsit nici muzica buna iar proiectiile de filme documentare referitoare la situatiile grele prin care au trecut tarile tinerilor invitati i-au tinut pe spectatori cu sufletul la gura.

Libertatea si drepturile omului dar si toleranta au fost principalele teme vizate de programul “Tineret in actiune” desfasurat in cadrul  unui proiect European.  Reprezentantii Centrului Cultural “Aurel Stroe” din Busteni sunt incantati ca au fost alesi pentru a gazdui un astfel de eveniment si spera intr-o colaborare cat mai buna pe viitor.

Reprezentantii Asociatiei de Arta si Spiritualitate “Zan-Art” spun ca vor continua astfel de proiecte prin care spera sa adune la un loc tineri din toata Europa care, prin teatru si muzica, sa militeze pentru drepturile oamenilor de pe intreg mapamondul. Urmatorul proiect va fi “Dance Labirint” in cadrul caruia, tot in statiunea Busteni, vor conlucra tineri talentati din Italia, Polonia, Ungaria si Romania.

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…