Home Sandra Narea, regina Carpatilor!

Sandra Narea, regina Carpatilor!

2 min read
0
0
671

Surpriza la “nationalele” de schi alpin care s-au desfasurat saptamana aceasta la Azuga. La Slalom Urias, Sandra Narea a avut un timp mai bun decat Ioan Nan.

Din lipsa de zapada, Sinaia a pierdut organizarea Campionatului National de Schi Alpin. Azuga a primit cu bratele deschise competitia, astfel ca cei mai buni schiori din Romania s-au duelat de marti pana astazi pe partia Sorica.

Pista s-a prezentat foarte bine, iar gradul de inclinare a fost unul care i-a solicitat destul de mult pe schiorii care s-au prezentat la start. Kund Kopacz este fara rival la nivel de juniori in schiul alpin romanesc, asta cu toate ca sportivul legitimat la Miercurea Ciuc locuieste la Budapesta. La junioare, Smaranda Bucur a castigat la Slalom Urias, in vreme ce Reka Ferencz a obtinut ultimul sau titlu de campioana nationala de junioare la Slalom.

Ziua cu cele mai mari zbuciumuri a fost cea de miercuri. Atunci s-a tinut proba de Slalom Urias pentru seniori. Sandra Narea pur si simplu a rupt partia. Nu doar ca a intrecut-o cu 7 secunde pe Iulia Craciun, dar predeleanca a avut un timp mai bun si decat Ioan Nan. Bogdan Barbu nu a prins podiumul la “urias”, dar a venit pe locul al doilea la Slalom. Bogdan Olaru a punctat de fiecare data, urcand mereu pe ultima treaba a podiumului. Marti si miercuri sunt trecute in program cursele de la Super – Combinata.

SURSA: http://www.schiromania.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…