Home Săptămâna familiei, săptămâna fără TV

Săptămâna familiei, săptămâna fără TV

2 min read
0
0
204

Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova împreună cu sectiile sale: Muzeul memorial ”Paul Constantinescu” Ploiești, Muzeul ”I. L. Caragiale” Ploiești, Muzeul memorial ”N. Stănescu” Ploiești, Muzeul ”Casa de târgoveț din sec. al XVIII-lea- al XIX-lea” Ploiești, Muzeul Ceasului ”Nicolae Simache” Ploiești, Muzeul memorial ”Constantin și Ion Stere” Bucov, Muzeul ”Conacul Bellu” Urlați, Muzeul ”Cezar Petrescu” Bușteni, Muzeul ”Casa Domnească” Brebu, Complexul muzeal ”N. Iorga” Vălenii de Munte, Muzeul sătesc Sângeru și Expoziția ”Popas pe Drumul Vinului” Tohani, în parteneriat cu Asociația ZIBO HELP invită publicul preșcolar și din ciclul gimnazial să le treacă pragurile pentru a petrece aici ziua de joi, 25 noiembrie 2010, dedicată muzeelor din ”Săptămâna familiei, săptămâna fără TV” – 22-28 noiembrie 2010.

Acțiunea se înscrie în manifestările dedicate conștientizării pericolului care il reprezintă pentru copii și adolescenți petrecerea timpului liber în fața televizorului sau a computerului, intrarea în muzee finnd gratuită atât pentru copii cât și pentru însoțitorii lor.

SURSA: http://www.ph-online.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Simți că nu mai dai randament la muncă? Iată TOP 5 activități pe care să le faci în weekend ca să fii mai productiv în timpul săptămânii!

Când îți dorești o carieră de succes, este imposibil să nu te stresezi la locul de muncă. …