Home Breaking News Stiri Prahova Scandalul diplomelor de la “Spiru Haret” s-a mutat pe internet

Scandalul diplomelor de la “Spiru Haret” s-a mutat pe internet

2 min read
0
0
187

Mai multi dintre beneficiarii sistemului privat de invatamant de la Spiru Haret au inaintat doua petitii electronice pe site-ul petitiionline.ro, care au in vedere scandalul recunoasterii diplomelor.
Una dintre petitii este pentru “mobilizarea studentilor 2008-2009 si a tuturor care au probleme cu facultatea Spiru Haret. Trebuie sa fim multi care sa fim de acord sa platim un avocat si sa dam in judecata MECTS sau Facultatea Spiru, sau poate chiar pe amandoua”.
In cea de-a doua petitie se precizeaza ca “doar instantele de judecata pot sa anuleze licenta de la Spiru”. Astfel, este reluata pe scurt decizia irevocabila a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, emisa in cazul unei absolvente a Universitatii, a carei diploma a fost contestata de Minisiterul Educatiei.

Pana in prezent, peste 500 de beneficiari, din toate colturile tarii, inclusiv din Ploiesti, au semnat petitia, exprimandu-si intentia de a da in judecata facultatea si Ministerul Educatiei.

In Ploiesti, exista, de asemenea, sute de absolventi care au finalizat studiile la distanta in anii 2008-2009 si care intentioneaza sa deschida actiune in justitie impotriva conducerii facultatii de invatamant superior.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Autostrada de pe Valea Prahovei este lăsată pe mâna primarilor

Autoritățile vor să apeleze la o metodă inedită pentru a construi o autostradă pe Valea Pr…