Home Peste 10.000 de turişti au ales staţiunea Geoagiu, la sfârşit de săptămână

Peste 10.000 de turişti au ales staţiunea Geoagiu, la sfârşit de săptămână

2 min read
0
0
413

Românii caută cu orice preţ un strop de răcoare în această perioadă caniculară. Mii de turişti au ales să coboare în Mina Unirea din Slănic Prahova. S-au îmbrăcat bine şi şi-au petrecut timpul la 13 grade Celsius. Şi staţiunea hunedoreană Geoagiu a fost la mare căutare. 10.000 de oameni şi-au petrecut sfârşitul săptămânii în renumitele bazine cu apă termală.

Veniţi din judetele învecinate, turiştii spun că n-ar da o minivacanţă la Geaogiu pe una pe litoral. “Cea mai faina staţiune din Ardeal, tot, condiţii, in fiecare an vin aici. Pentru mine asta-i marea. Asta-i adevarata mare”, spune un turist.

Mii de turişti aleg în fiecare weekend Geoagiu, atât pentru apele termale, cât şi pentru pădurile de fagi şi brad. Recent, staţiunea a câştigat un concurs naţional al destinaţiilor europene de excelenţă în domeniul turistic.

În judeţul Prahova, o altă destinaţie răcoroasă îi atrage pe turişti. Mina Unirea din Slănic Prahova se află la o adâncime de aproximativ 213 metri. În mină este o temperatură constantă de 13 grade Celsius indiferent de anotimp. “Încercăm să facem faţă acestei afluenţe de turişti. În acest sens am modificat programul. În weekend începem prima coborare la ora 8, ultima coborare o facem la ora 17”, a declarat George Istrate, administrator Mina Unirea.

Intrarea în mină costă 14 lei pentru un adult şi 7 lei pentru copil. Turiştii pot sta până la ora închiderii.

SURSA: http://www.realitatea.net

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…