Home Schi şi snowboard freestyle, în Poiana Braşov

Schi şi snowboard freestyle, în Poiana Braşov

3 min read
0
0
442

Sezonul de schi se va încheia cu numeroase concursuri, graffiti pe zăpadă realizat, în premieră, în România şi o petrecere incendiară.

Sâmbâta aceasta va fi ultima zi de distracţie pe pârtiile din Poiana Braşov. Evenimentul „Teleferic Freestyle”, destinat tuturor iubitorilor sporturilor de iarnă, aduce demonstraţii, concursuri de schi şi snowboard freestyle, graffiti pe zăpadă şi o petrecere incendiară pe pârtia Kanzel.

„Stratul de zăpadă este consistent sus, în Kanzel, iar instalaţiile pe cablu funcţionează normal. Chiar în acest moment se amenajează zona pentru ca evenimentul să decurgă normal”, a declarat Emil Fărcăşanu, şef instructor de schi, Ana Hotels, din Poiana Braşov.

Evenimentul din Kanzel începe la ora 12.00 cu o demonstraţie de graffiti pe zăpadă, în premieră în România, oferită de Homeboy şi Suflici, doi campioni mondiali. Organizatorii spun că, până la ora 16.00, orice braşovean sau turist îşi poate demonstra abilităţile de bun desenator în cadrul unui concurs de graffiti pe zăpadă.

Petrecere pe pârtia Bradul

Începând cu ora 16.00 şi până la lăsarea serii, evenimentul va fi presărat cu demonstraţii şi concursuri de schi şi snowboard, la care vor putea participa persoane de toate vârstele. Cei care vor reuşi să facă cele mai impresionante tricuri vor fi premiaţi de organizatori cu tricouri, mănuşi sau hanorace.

„Concursurile vor încânta publicul. Printre probele de concurs se numără coborârea pârtiei în boxeri şi cu o halbă cu bere în mână sau coborârea pe snowboard cu spatele la vale. În plus, după lăsarea serii, toţi participanţii vor putea lua parte la o petrecere pe pârtia Bradul şi vor putea savura, gratuit, vin fiert”,a spus Laurenţiu Stan, instructor de snowboard Poiana Braşov.

Seara se va încheia cu un foc de artificii.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…