Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal Schi şi snowboard: Mărcile lumii, la primul eveniment de profil din România

Schi şi snowboard: Mărcile lumii, la primul eveniment de profil din România

3 min read
0
0
549

Cele mai noi modele pot fi testate la „Sky test days”, pe 23 şi 24 ianuarie, la Predeal. Se intră doar cu buletinul şi cu schiurile la tine.

6463x404

Anunţat iniţial a avea loc în acest weekend (16 – 17 ianuarie 2016), evenimentul „Sky test days” a fost amânat cu o săptămână, urmând a se desfăşura în zilele de 23 şi 24 ianuarie, la Predeal, pe pârtia Clăbucet. Astfel iubitorii schiului din judeţul Braşov dar şi turiştii aflaţi în staţiunea montană în respectivele zile vor putea testa ultimele modele de schiuri, modele ale sezoanelor 2014, 2015 şi 2016, acţiunea fiind organizată de către şcoala de schi şi snowboard SkySnowSchool, în parteneriat cu Primăria Predeal.
Vor exista opt standuri, iar dintre mărcile anunţate a fi prezente la testare se numără cele mai importante companii în domeniu, precum Elan, Rossignol, Salomon, Atomic sau Fischer. „Vremea destul de caldă pentru această perioadă a anului ne-a făcut să mai amânăm evenimentul.
S-au anunţat însă precipitaţii sub formă de ninsoare şi temperaturi scăzute pentru zilele următoare, datorită cărora sperăm să ne putem desfăşura în zilele de 23 şi 24 ianuarie. Vor fi prezenţi cei mai importanţi importatori, acesta fiind primul eveniment de acest gen şi de această amploare din ţara noastră”, ne-a spus Mihai Predeleanu, administrator al şcolii de schi organizatoare.
Cei care vor dori să încerce dintre cele mai noi modele de schiuri, plăci de snowboard sau clăpari vor avea nevoie de cartea de identitate, dar şi de schiurile proprii. „Este o practică întâlnită în vestul Europei, în ţările cu tradiţie în schi. Cei care îşi aduc propriile schiuri şi le lasă la stand vor dovedi astfel că sunt schiori adevăraţi, ci nu doar curioşi care au auzit de eveniment de la prieteni sau cunoştinţe”, a mai spus Predeleanu. Evenimentul va avea loc între orele 10.00 şi 16.30, atât sâmbătă cât şi duminică (23 – 24 ianuarie).
Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…