Home Schimb de carti la Ploiesti

Schimb de carti la Ploiesti

2 min read
0
0
419

In data de 3 octombrie va avea loc prima editie a “Schimbului de carti” , incepand cu orele 15, intr-o duminica minunata, in compania unei muzici calme de jazz, a unui ceai de scortisoara si, nu in ultimul rand, in compania altor oameni ce iubesc cartea.

IRISH PUB (Str. Vasile Lupu, nr 38) va fi gazda acestui eveniment, iar intrunirea va fi “instrumentata” de (dar nu este confirmata pe deplin) Domnul Director Drd Prof. Nicolae Boaru, directorul Bibliotecii Judetene N. Iorga.

Intrarea este libera!

Ce este Schimb de carti?

“Schimb de Carti” este o serie de intalniri lunare ce se desfasoara in mai multe orase din Romania (si nu numai), simultan.

Pe scurt, ne intalnim pentru a schimba carti intre noi si a discuta intr-un cadru cat mai liber si cat mai putin rigid, la un ceai, un suc sau o bere despre carti, autori, edituri si orice ne mai trece prin minte. Intrarea este libera si oricine poate participa.

Puteti veni si fara carti, doar ca sa ne cunoastem si sa bem un suc impreuna. De asemenea, puteti veni si pleca oricand si puteti lua carti chiar daca n-ati adus nimic in schimb. Daca nu vreti sa luati vreo carte, desi ati adus 3, e foarte bine si asa.

SURSA: http://www.stiriprahovene.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…