Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Schiorii de la Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia, din nou pe podium

Schiorii de la Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia, din nou pe podium

5 min read
0
0
531

După rezultatele minunate şi binemeritate obţinute de sportivii de la Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia, aceştia au plecat la o nouă bătălie, ieşind şi de această dată învingători.

În dimineaţa zilei de 2.02.2012, la Gheorgheni, s-a desfăşurat „Cupa Gheorgheni”, competiţie înscrisă în calendarul competiţional al Federaţiei Române de Schi-Biatlon, competiţie pentru copii mici (11-12 ani), cadeţi (13-14 ani), juniori mici (15-16 ani), juniori mari (17-18 ani) şi open (peste15 ani). De această dată, în competiţie au luat startul 107 concurenţi, de la peste 15 cluburi din toată ţara. Şi acum sportivii s-au luptat cu gerul aspru. După două manşe de slalom, sportivii noştri au urcat din nou pe podium obţinând rezultate foarte bune:

  • Conciu Iulia – Locul I – la categoria copii mici,
  • Ştefănescu Alexandru – Locul I – la categoria copii mici,
  • Stelian Rareş – Locul al II-lea – la categoria copii mici,
  • Preda Raluca – Locul al II-lea – la categoria cadete.

După succesul răsunător pe care Clubul Carpaţi Sinaia l-a avut la concursurile anterioare, cu participarea copiilor legitimaţi, a venit rândul celor mici să-şi demonstreze abilităţile pe pârtia de schi.

Dis-de-dimineaţă, pe 4 februarie, s-a dat startul primului concurs din acest sezon. În Poiana Braşov, pe pârtia Bradul, s-a desfăşurat Cupa Micilor Schiori. Acest concurs a fost structurat pe 4 categorii: 2001-2002, 2003-2004, 2005-2006, 2007 şi mai mici. Nu am avut copii la toate categoriile, dar cei care au participat s-au întrecut pe ei înşişi.

Premiere copii mici: Conciu Iulia, Locul I - GheorgheniAstfel, cu lacrimi în ochi şi cu vocea strangulată de emoţii, încurajaţi de antrenori şi de Oana Preda, preşedinta Clubului, copiii s-au aruncat în lupta pentru podium. În aer se simţeau emoţiile copiilor, ale antrenorilor, dar şi ale părinţilor care i-au însoţit, reuşind să facă parte dintr-o galerie minunată şi plină de viaţă care s-a făcut auzită în toată Poiana.

Peste 200 de copii din toaţă ţara, reprezentând diferite cluburi sportive, au luat startul în competiţie: Clubul Şoimii Sibiu, Clubul Braşovia, Clubul Edelweiss Braşov etc.

Victoria nu s-a lăsat prea mult aşteptată şi nici galeria formată din părinţi dezamăgită. Chiar dacă starea pârtiei şi condiţiile meteo nu au fost favorabile, sportivii noştri au reuşit să obţină rezultate foarte bune.

Câştigătorii au fost:

  • Baciu Alexandru – Locul I – la categoria 2001-2002,
  • Moroe Anisia – Locul al II-lea – la categoria 2003-2004,
  • Cojan Miruna – Locul al III-lea – la categoria 2003-2004.

În perioada 31.01.2012-01.02.2012 s-a desfăşurat proba de schi Slalom Special, în zona Topliţa, Cupa Călimani.

Cojanu Thomas Andrei - Locul I, ToplițaClasament băieţi mari:

  • Locul I: Cojanu Thomas Andrei (C.S.S. Sinaia)
  • Locul al II-lea: Frăţilă Eduard (Clubul Carpaţi Sinaia)
  • Locul al III-lea: Costea Bogdan (C.S.S Predeal)

Culesul acesta de triumfuri nu este o defilare formală, ci este rezultatul unei munci de echipă. Ne bucurăm că această muncă nu a fost irosită, iar aceste rezultate vin la fiecare competiţie la care Clubul Carpaţi Sinaia participă.

Felicitări tuturor şi mult succes mai departe!!!

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…