Home Schiorii sinăieni, printre cei mai buni din ţară

Schiorii sinăieni, printre cei mai buni din ţară

4 min read
0
0
238

Copiii de la CSS Sinaia câştigă medalie după medalie la toate competiţiile de schi

Schiorii sinăieni au câştigat mai multe medalii la competiţia Cupa CSS Baia Sprie. În total, la competiţia naţională de la Şuior, sportivii Clubului Carpaţi Sinaia au obţinut 13 medalii, la toate categoriile de vârstă. După cele cinci locuri I şi două locuri II obţinute de juniori, a venit rândul copiilor să arate ce pot. La categoria copii mici (1999-1998), Preda Raluca a obţinut locul II la Slalom special şi locul III la Slalom uriaş, iar Conciu Iulia locul II la Slalom uriaş. La categoria copii mari (1997-1996), Ciocănel Raluca a reuşit să obţină locul I pentru Slalom uriaş şi locul III pentru proba de Slalom special. În proba băieţilor, la categoria copii mari, Frăţilă Renaldo a obţinut locul II pentru Slalom special.

Tot în această perioadă s-a desfăşurat la Predeal Etapa I la Cupa Rossignol pentru copiii născuţi în 2002-2003. La acest concurs, schioarea Preda Mădălina a obţinut locul II.

Pe schiorii Clubului Carpaţi Sinaia îi aşteaptă noi competiţii în perioada imediat următoare. Juniorii şi seniorii vor participa pe 23 februarie la concursul CSS Predeal şi la Cupa Fulg de Nea, in memoriam Călin Nărea, între 24 şi 25 februarie.

Copiii mici şi mari au şi ei două concursuri importante în luna februarie. Între 16-17 se va desfăşura Concursul Copiii Predealului, iar între 18-19, la Braşov, Cupa Braşovia. La aceasta din urmă, vor participa şi cei mai tineri schiori sinăieni, din grupa mici pitici. Le urăm mult succes în toate competiţiile care urmează.

Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia îşi face un nume şi în tenisul masculin

Sub conducerea antrenorului Dumitru Dinu, tenismenul Grigorescu Alexandru obţine victorii consecutive în cadrul concursurilor de sală. Sportivul sinăian se află pe locul V la nivel naţional la categoria de vârstă 14 ani. Acesta are în palmares o calificare în sfertul de finală la simplu şi un loc III la dublu în cadrul Campionatului Naţional de Tenis în sală. În cadrul Concursului European de Tenis, Grigorescu Alexandru a reuşit să obţină acelaşi loc III la dublu şi calificarea în sferturile de finală.

În luna februarie, mai exact pe 18 februarie, Grigorescu va participa la Concursul European de sală din Elveţia, atât în cadrul probei de simplu cât şi la cea de dublu.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …