Home Breaking News Stiri Externe “Scoala virtuala” poti ajunge la facultate fara sa treci macar o zi pe la scoala (video)

“Scoala virtuala” poti ajunge la facultate fara sa treci macar o zi pe la scoala (video)

2 min read
1
0
464

Daca nici americanii nu sunt flexibili, atunci cine? Sute de mii de elevi din Statele Unite nu vor trece in viata lor pe la scoala, pentru ca li se permite sa inveze online, incepand de la gradinita si pana la incheierea liceului.

Chiar daca sunt inca voci care contesta acesta forma de invatamant, copiii cu talente deosebite, de pilda, pot sa-si foloseasca mai bine timpul pentru antrenamete si repetitii, daca se multumesc cu un calculator in locul unui profesor.

Visul Katerinei este sa devina balerina. Exerseaza cel putin patru zile pe saptamana, iar vinerea chiar 8 ore. De aceea a ales sa invete la o scoala online.

Profesorul ii preda prin intermediul computerului, de la cativa kilometri distanta.

Jessica Henry preda de 12 ani matematica, ultimii doi in varianta online. Lunar, profesorii tin conferinte telefonice cu elevii si parintii.

Se estimeaza ca un sfert de milion de elevi, de la gradinita pana la clasa a XII-a, au urmat cursuri scolare 100% online, anul trecut. Numarul lor a crescut cu 25% fata de anul precedent.

Unii parinti aleg scolile online pentru ca micutii nu se adapteaza in cele obisnuite. Altii sunt atrasi de programul flexibil.

Anul trecut, Departamentul american pentru Educatie a hotarat sa realizeze mai multe studii, pentru a determina cat de eficient este invatamantul exclusiv online.

Pana la aflarea rezultatelor, astfel de cursuri raman o alternativa viabila, pentru copiii cu un caracter sau un program dificil.

SURSA: http://stirileprotv.ro

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Externe

One Comment

  1. Erica Maya David

    14 ianuarie 2017 at 11:16 AM

    Vreau sa intru in aceasta școală virtuala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Anna-Nora ROTARU-PAPADIMITRIOU – Grecia, paşi prin istorie, călător prin timp

Se spune, ca nicăieri nu-i mai frumoasă luna plină, decât atunci când urci pe Acrοpole! De…