Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Sfârşitul de decembrie, momentul cadourilor la Sinaia

Sfârşitul de decembrie, momentul cadourilor la Sinaia

5 min read
0
0
302

La Sinaia nimeni nu este uitat! Din 15 decembrie 2011 s-a demarat campania de distribuire a ajutoarelor alimentare care provin din stocurile de intervenţie comunitară la Centrul Internaţional de Conferinţe Casino Sinaia.

Primăria oraşului Sinaia şi S.C. Sinaia Forever SRL au descărcat şi distribuit alimentele iar S.C. Transport Urban Sinaia SA a pus la dispoziţie, gratuit, microbuze în sprijinul persoanelor care nu şi-au putut asigura transport să-şi ducă acasă pachetele consistente.

638 de familii au acum provizii pentru iarnă

Beneficiarii au fost familiile şi persoanele care au dreptul la venitul minim garantat de stat, şomerii în plată, pensionarii a căror venituri lunare nu depăşesc 400 de lei/lună, persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii neinstituţionalizaţi.

În total, în oraşul Sinaia, un număr de 638 de persoane au intrat în posesia a tot atâtea pachete care conţin: 15 kg de făină, 10 kg de mălai, 9 kg orez, 2 kg paste făinoase, 1,1 kg biscuiţi şi aproximativ 2 kg lapte praf, adică aproximativ 40 kg de alimente de bază pentru orice casă.

Transportul s-a realizat pe două trasee principale pentru a acoperi un areal cât mai mare şi fiecare să-şi poată transporta darurile. Astfel, un traseu a acoperit: Zona Centrală – Sf. Ilie – Izvor – Platou Izvor – Mefin – Centru Sud, iar cel de-al doilea: Zona Furnica – M. Kogălniceanu – Tirul cu Porumbei – Calea Prahovei – Calea Braşovului – Cumpătu – Zona Centru.

Şcolile sinăiene, alt punct pe harta lui Moş Crăciun

Nici şcolarii nu au fost uitaţi de Moş Crăciun. Ei l-au aşteptat cu sufletul la gură, iar el fireşte a trecut şi pe la ei.

La câteva zile distanţă de vacanţa de iarnă, cu promisiuni ferme de sus că zăpada nu ne va ocoli, copiii au fost vizitaţi de mesagerii lui Moş Crăciun, întruchipaţi de această dată de Vlad Oprea şi echipa sa. Peste 600 de copii au primit daruri tradiţionale: dulciuri şi jucării care i-au încântat ca de fiecare dată.

400 de familii nevoiaşe au primit daruri

Primăria Sinaia şi consilierii locali PNL au venit în sprijinul lui Moş Crăciun pentru a nu omite nicio familie, mai ales cele cu posibilităţi reduse, pentru ca şi ei să simtă bucuria de a primi cadouri din inimă de Sfânta Sărbătoare a Crăciunului.

De luni, 19 decembrie, angajaţii primăriei şi consilierii PNL au alergat în toate cartierele sinăiene, bătând din uşă în uşă, pentru a le transmite un gând bun şi o urare caldă pentru noul an.

Un cetăţean al oraşului Sinaia: „Faptul că nu ne-aţi uitat nici anul acesta pentru noi a contat foarte mult. Cât despre urări… doar voi ne mai bateţi la uşă. Copiii noştri sunt plecaţi departe iar noi ne trăim bătrâneţile în singurătate şi lipsuri.”

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…